Начало > стопер за топче

Показване на 11 резултата

Стопер Eastshark Super Hair Quick Stops

2.50 лв.
Стопер Eastshark Super Hair Quick Stops. Стопер за монтаж на косъм на царевица, протеинови топчета, wafters и др. от супер издръжлив материал.

Стопер Eastshark Super Hair Stops

2.50 лв.
Стопер Eastshark Super Hair Stops. Стопер за монтаж на косъм на царевица, протеинови топчета, wafters и др. от супер издръжлив материал.

Стопер Matrix X-Strong Super Stops Large

5.80 лв.
Стопер Matrix X-Strong Super Stops Large. Стопер за монтаж на косъм на царевица, протеинови топчета, wafters и др. от супер издръжлив материал.

Стопер Matrix X-Strong Super Stops Small

5.80 лв.
Стопер Matrix X-Strong Super Stops Small. Стопер за монтаж на косъм на царевица, протеинови топчета, wafters и др. от супер издръжлив материал.

Стопер за Pop-up бойли K-Karp

7.50 лв.
Стопер за pop-up бойли K-Karp. Висококачествени стопери за протеинови топчета. Проектирани са със специфична форма за максимално сигурно задържане на стръвта.

Стопер за топче Filstar Boilie Extender Small

1.50 лв. 1.25 лв.
Стопер за топче Filstar Boilie Extender Small. Фини, здрави и незабележими стопери за бойли и пелети. Размер малък – 90 броя в опаковка.

Стопер за топче FilStar Boilie Stopper

1.50 лв. 1.25 лв.
Стопер за топче FilStar Boilie Stopper. Използват се за стопиране на протеиново топче при монтаж. Могат да се използват както с pop-up топчета, така и с лежаща на дъното стръв.

Стопер за топче FilStar Boilie Stopper Mini

1.50 лв. 1.25 лв.
Стопер за топче FilStar Boilie Stopper Mini. Използват се за стопиране на протеиново топче при монтаж. Могат да се използват както с pop-up топчета, така и с лежаща на дъното стръв.

Стопер за топче на пръчка Filstar

1.70 лв.
Стопер за топче на пръчка Filstar. Стопери за бойли - подходящи за протеинови топчета, царевица, пелети и др.

Стопер за топче на пръчка къса Filstar

1.00 лв.
Стопер за топче на пръчка къса Filstar. Стопери за бойли - подходящи за протеинови топчета, царевица, пелети и др.

Стопери CZ Hair Stops Brown

3.50 лв.
Стопери CZ Hair Stops Brown. За всички видове протеинови топчета и пелети. Подходящи са за употреба едновременно с мека и по-твърда стръв.