Начало > Мухарски риболов

Показване на 1–12 от 17 резултата

Волфрамово утежнение Fil Fishing Tungsten Beads

2.70 лв.5.40 лв.
Волфрамово утежнение Fil Fishing Tungsten Beads с кръгъл отвор от едната страна и дупка от другата. Могат да се използват за нимфи и стриймъри или за допълнително утежняване на силиконови примамки.

Волфрамово утежнение Fudo Tungsten Slotted Beads Black Plated

3.60 лв.7.00 лв.
Волфрамово утежнение Fudo Tungsten Slotted Beads Black Plated с кръгъл отвор от едната страна, за да мине куката, а от другата страна отвора е продълговат, за да влезе ухото на куката.

Волфрамово утежнение Fudo Tungsten Slotted Beads Fluo Green

3.60 лв.7.00 лв.
Волфрамово утежнение Fudo Tungsten Slotted Beads Fluo Green с кръгъл отвор от едната страна, за да мине куката, а от другата страна отвора е продълговат, за да влезе ухото на куката.

Волфрамово утежнение Fudo Tungsten Slotted Beads Fluo Orange

3.60 лв.7.00 лв.
Волфрамово утежнение Fudo Tungsten Slotted Beads Fluo Orange с кръгъл отвор от едната страна, за да мине куката, а от другата страна отвора е продълговат, за да влезе ухото на куката.

Волфрамово утежнение Fudo Tungsten Slotted Beads Fluo Pink

3.60 лв.7.00 лв.
Волфрамово утежнение Fudo Tungsten Slotted Beads Fluo Pink с кръгъл отвор от едната страна, за да мине куката, а от другата страна отвора е продълговат, за да влезе ухото на куката.

Волфрамово утежнение Fudo Tungsten Slotted Beads Fluo Yellow

3.60 лв.7.00 лв.
Волфрамово утежнение Fudo Tungsten Slotted Beads Fluo Yellow с кръгъл отвор от едната страна, за да мине куката, а от другата страна отвора е продълговат, за да влезе ухото на куката.

Волфрамово утежнение Fudo Tungsten Slotted Beads Plated Gold

3.60 лв.7.00 лв.
Волфрамово утежнение Fudo Tungsten Slotted Beads Plated Gold с кръгъл отвор от едната страна, за да мине куката, а от другата страна отвора е продълговат, за да влезе ухото на куката.

Йо-йо Greys Pin-On Reel Retractor 65cm

7.80 лв.
Йо-йо Greys Pin-On Reel Retractor 65cm. Удобен инструмент, който се закрепва най-често върху яке за риболов или мухарски елек, за да държите удобно под ръка малки клещи за откачане, ножички за влакно и др.

Конектор Balzer Fliegenschnurverbinder

1.90 лв.
Конектор Balzer Fliegenschnurverbinder - безвъзлов конектор за мухарски шнурове.

Конци мухарски Lureflash Chenille

3.70 лв.
Конци мухарски Lureflash Chenille - много популярен материал за изработка на "тялото" за повечето модели мухи.

Конци мухарски Lureflash Fritz

4.20 лв.
Конци мухарски Lureflash Fritz с блестящи перлени(седефени) влакна, които "пулсират" при движение във водата. Много ефективен материал при изработката на всички видове изкуствени примамки - мухи, нимфи и др.