Показване на 1–12 от 39 резултата

Ваглер Cralusso CONTROL MATCH

7.00 лв.
Риболовен ваглер Cralusso CONTROL MATCH - една от новите разработки на Cralusso, която е идеално решение за проблемите на много рибари.

Ваглер Cralusso CONTROL MATCH със стабилизатор

7.20 лв.
Риболовен ваглер Cralusso CONTROL MATCH със стабилизатор - конструкцията на тези ваглери е същата както при "Control Match" ваглерите. Новото тук е, че при тези ваглери е прибавен стабилизатор към стеблото.

Ваглер Cralusso Helio

15.60 лв.
Cralusso Helio - професионален ваглер с калибрираща система и нова форма на тялото - стебло пълно с хелий.

Ваглер Cralusso Pellet

9.80 лв.
Ваглер Cralusso Pellet. Нов модел ваглери от Cralusso, предназначени за ставащия все по-популярен метод за риболов на пелет с ваглер.

Ваглер Cralusso PRO MATCH

8.80 лв.
Ваглер Cralusso PRO MATCH. Ваглерите Pro Match съдържат всички полезни характеристики които правят "Control" версията уникална.

Ваглер Cralusso Rocket

15.00 лв.
Ваглер Cralusso Rocket, проектиран, за да може да достига по-голяма дистанция при летенето в сравнение с останалите ваглери, дори тези, които имат крилца.

Ваглер Cralusso Rocket Pellet

10.00 лв.
Ваглер Cralusso Rocket Pellet, който притежава всички предимства на на модела Pellet, но в същото време има и практическите удобства на Rocket системата.

Ваглер Cralusso UFO

11.50 лв.
UFO ваглерът е общо взето един традиционен ваглер, но в дизайна му има няколко подобрения - сменяемите антени, движещото се стебло и специфичната повърхност на тялото.

Ваглер Cralusso Velence

13.50 лв.
Ваглер Cralusso Velence. Предимството на тези плувки е тяхната отлична чувствителност. Моделите Velence обединяват в себе си всички технически нововъведения на Cralusso.

Ваглер Exner Blue Match 80651

13.00 лв.
Ваглер Exner Blue Match 80651 - прецизно изработен ваглер, използван и препоръчван от Европейския и Световен шампион Attila Nagy. Възможност за промяна на теглото чрез система от дискове. Антената също може да се маха и да се сменя с други - има резервни в комплекта.

Ваглер Exner Bream Dream 80130

11.70 лв.
Ваглер Exner Bream Dream 80130 - прецизно изработен ваглер, използван и препоръчван от Европейския и Световен шампион Attila Nagy. Възможност за промяна на теглото чрез система от дискове. Антената също може да се маха и да се сменя с други, които се предлагат като отделен продукт от Exner.

Ваглер Exner Carbofram Evolution Match 80920

17.00 лв.18.50 лв.
Ваглер Exner Carbofram Evolution Match 80920 - прецизно изработен ваглер, използван и препоръчван от Европейския и Световен шампион Attila Nagy. Комбинация от балса, карбон и волфрамово утежнение.