Из общите условия на сайта…

V. Връщане и замяна на стоката

В срок от 14 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия:

  • а. Запазен добър търговски вид (стоката не е употребявана);
  • б. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба;
  • в. Запазена оригинална опаковка, консумативи (неразпечатани) и аксесоари, в случай, че е имало включени такива;
  • г. Транспортните разходи за връщане на стока са за наша сметка единствено в случаите на установен дефект при получаването от куриера. В останалите случаи клиентът заплаща разходите по връщането на стоката. Молим да изпращате пратките, които връщате с икономичната услуга на Спиди офис бензиностанция Шел, гр. Плевен 5800, за сметка на Авелон плюс ЕООД. С оглед спазването на чл.53 от ЗЗП, плащанията на стоки към www.best-fishing.bg са неавансови, а преди изтичане на 14-дневния срок, в който може да се откажете от сключения договор (поръчката), платената от Вас сума се приема като задатък (съобразен с чл.93 от ЗЗД). Всички цени споменати по-горе са с ДДС.  Платената от вас сума се възстановява единствено по банков път в едноседмичен срок, за това е необходимо при връщане на поръчка да посочите сметка по която да се възстанови сумата! 
  • В случай че желаете да върнете поръчка или част от стоката по дадена поръчка , която ви е доставена за наша сметка ще ви удържим сума за разходите по тази доставка!

Не се колебайте да се свържете с нас ако не сте доволни или желаете да върнете закупеният продукт.