Обтегачи

Показване на 1–12 от 53 резултата

Адаптор за обтегач Fox Swinger to Bobbin Adapter

23.40 лв.
Адаптор за обтегач Fox Swinger to Bobbin Adapter. Адаптор, който позволява на всеки обтегач от гамата Fox Swinger да се трансформира в регулируем по ъгъл.

Държач за обтегачи Fox MK2 Swinger Tag

20.25 лв.
Държач за обтегачи Fox MK2 Swinger Tag. Резервен държач за обтегач, който може да се използва с всички обтегачи за дъно от гамата на Fox.

Комплект Midi Maxi Deluxe обтегачи NGT

75.00 лв.
Пълен комплект обтегачи за шарански риболов от Английската фирма NGT в куфарче.

Комплект обтегачи FilStar FBI-7 Combo

78.00 лв. 66.30 лв.
Комплект обтегачи FilStar FBI-7 Combo. Комплект от 4 броя с различни цветове (жълт, червен, син и зелен), окомплектовани в удобно куфарче.

Комплект обтегачи Fox MK2 Illuminated Swinger 3 Rod Set

360.80 лв.
Комплект обтегачи Fox MK2 Illuminated Swinger 3 Rod Set за всякакви ситуации, подходящи за прецизно отчитане на кълване, както при дълги, така и за средни и къси дистанции.

Комплект обтегачи Fox MK2 Illuminated Swinger 4 Rod Set

467.99 лв.
Комплект обтегачи Fox MK2 Illuminated Swinger 4 Rod Set за всякакви ситуации, подходящи за прецизно отчитане на кълване, както при дълги, така и за средни и къси дистанции.

Комплект обтегачи Fox MK3 Swinger 3 Rod Set

243.80 лв.
Комплект обтегачи Fox MK3 Swinger 3 Rod Set за всякакви ситуации, подходящи за прецизно отчитане на кълване, както при дълги, така и за средни и къси дистанции.

Комплект обтегачи Fox MK3 Swinger 4 Rod Set

302.25 лв.
Комплект обтегачи Fox MK3 Swinger 4 Rod Set за всякакви ситуации, подходящи за прецизно отчитане на кълване, както при дълги, така и за средни и къси дистанции.

Комплект обтегачи за дъно 4 бр. Baracuda

25.20 лв.
Комплект обтегачи за дъно 4 бр. Baracuda. Комплект от 4 бр. обтегачи за дъно с регулиращо се рамо за шарански сигнализатори.

Комплект обтегачи със светлинна индикация Baracuda 11H

78.80 лв.
Комплект обтегачи със светлинна индикация Baracuda 11H. Светещи обтегачи за всякакви ситуации, подходящи за прецизно отчитане на кълване, както при дълги, така и за средни и къси дистанции.

Комплект обтегачи със светлинна индикация Baracuda YL-06-4

78.80 лв.
Комплект обтегачи със светлинна индикация Baracuda YL-06-4. Светещи обтегачи за всякакви ситуации, подходящи за прецизно отчитане на кълване, както при дълги, така и за средни и къси дистанции.

Комплект обтегачи със светлинна индикация Carp Pro CP6351-400

93.95 лв.
Светещи обтегачи за всякакви ситуации, подходящи за прецизно отчитане на кълване.