Обтегачи

Показване на 1–12 от 49 резултата

Адаптор за обтегач Fox Swinger to Bobbin Adapter

23.40 лв.
Адаптор за обтегач Fox Swinger to Bobbin Adapter. Адаптор, който позволява на всеки обтегач от гамата Fox Swinger да се трансформира в регулируем по ъгъл.

Държач за обтегачи Fox MK2 Swinger Tag

20.25 лв.
Държач за обтегачи Fox MK2 Swinger Tag. Резервен държач за обтегач, който може да се използва с всички обтегачи за дъно от гамата на Fox.

Комплект Midi Maxi Deluxe обтегачи NGT

75.00 лв.
Пълен комплект обтегачи за шарански риболов от Английската фирма NGT в куфарче.

Комплект обтегачи FilStar FBI-7 Combo

78.00 лв. 66.30 лв.
Комплект обтегачи FilStar FBI-7 Combo. Комплект от 4 броя с различни цветове (жълт, червен, син и зелен), окомплектовани в удобно куфарче.

Комплект обтегачи Fox MK3 Swinger 4 Rod Set

303.00 лв.
Комплект обтегачиFox MK3 Swinger 4 Rod Set за всякакви ситуации, подходящи за прецизно отчитане на кълване, както при дълги, така и за средни и къси дистанции. Плъзгащата им тежест спомага за финото регулиране на напрежението на линията, а системата за освобождаване може да се настройва както за монофилно, така и за плетено влакно.

Комплект обтегачи Neco Carp PRO Z104

89.00 лв.
Комплект обтегачи Neco Carp PRO Z104. Това, което отличава този модел обтегачи е вградената бърза връзка с винт за лесно и бързо монтиране/демонтиране.

Комплект обтегачи за дъно 4 бр. Baracuda

25.20 лв.
Комплект обтегачи за дъно 4 бр. Baracuda. Комплект от 4 бр. обтегачи за дъно с регулиращо се рамо за шарански сигнализатори.

Комплект обтегачи със светлинна индикация Baracuda 11H

78.80 лв.
Комплект обтегачи със светлинна индикация Baracuda 11H. Светещи обтегачи за всякакви ситуации, подходящи за прецизно отчитане на кълване, както при дълги, така и за средни и къси дистанции.

Комплект обтегачи със светлинна индикация Baracuda YL-06-4

78.80 лв.
Комплект обтегачи със светлинна индикация Baracuda YL-06-4. Светещи обтегачи за всякакви ситуации, подходящи за прецизно отчитане на кълване, както при дълги, така и за средни и къси дистанции.

Комплект обтегачи със светлинна индикация Carp Pro CP6351-400

93.95 лв.
Светещи обтегачи за всякакви ситуации, подходящи за прецизно отчитане на кълване.

Комплект обтегачи със светлинна индикация Carp Pro CP6357-300

75.00 лв.
Светещи обтегачи за всякакви ситуации, подходящи за прецизно отчитане на кълване, както при дълги, така и за средни и къси дистанции. Обтегачите се предлагат светещи в 3 различни светлини: червена, зелена и синя. Комплектът е в мек калъф за транспорт и съхранение.

Комплект обтегачи със светлинна индикация Carp Pro CP6359-400

93.95 лв.
Светещи обтегачи за всякакви ситуации, подходящи за прецизно отчитане на кълване.