Начало > Аксесоари шарански > Игли и пробивачки

Показване на 1–12 от 93 резултата

Филтър
CZ Boilie Needle Set
Затвори

CZ Boilie Needle Set – комплект игли

25.50 лв.
CZ Boilie Needle Set - комплект от висококачествени инструменти, изработени от неръждаема стомана. Всеки инструмент е с различен цвят дръжка, за да е по-лесно да се идентифицира.
Fox Edges Deluxe Needle Set - комплект игли
Затвори

Fox Edges Deluxe Needle Set – комплект игли

36.20 лв.
Fox Edges Deluxe Needle Set - комплект от висококачествени инструменти, изработени от неръждаема стомана. Всеки инструмент е с различен цвят дръжка, за да е по-лесно да се идентифицира в полето за аксесоари.
Бургия арт.1782 - 30 Plus
Затвори

Бургия 30 Plus Bait Drill арт.1782

4.90 лв.
Бургия 30 Plus Bait Drill арт.1782. Бургия за бойли и пелети. Удобна ергономична дръжка с мек захват, покрита със светещ в тъмното материал.Дължина: 9.5см.
Бургия Guru Super Fine Bait Drill
Затвори

Бургия Guru Super Fine Bait Drill

7.20 лв.
Бургия Guru Super Fine Bait Drill. Новата бургия на Guru е създадена, за да превърне пробиването и на най-твърдите примамки в детска игра!

Бургия арт.880 – Middy

4.20 лв.
Бургия арт.880 - Middy за бойли и пелети. Предназначена за направата на отвори в протеинови топчета, царевица и други видове твърди примамки.
Бургия за бойли Eastshark Power Drill, предназначена за направата на отвори в протеинови топчета, царевица и други видове твърди примамки.Конструкцията с пружина улеснява пробиването.
Затвори

Бургия за бойли Eastshark Power Drill

8.80 лв.
Бургия за бойли Eastshark Power Drill, предназначена за направата на отвори в протеинови топчета, царевица и други видове твърди примамки. Конструкцията с пружина улеснява пробиването.
-33%
Бургия за бойли и пелети FL Large
Затвори

Бургия за бойли FL Large

3.00 лв. 2.00 лв.
Бургия за бойли FL Large. Полезен инструмент, предназначен за направата на отвори в протеинови топчета, царевица и други видове твърди примамки.
-33%
Бургия за бойли FL Standart
Затвори

Бургия за бойли FL Standart

3.00 лв. 2.00 лв.
Бургия за бойли FL Standart. Полезен инструмент, предназначен за направата на отвори в протеинови топчета, царевица и други видове твърди примамки.
Бургия за бойли Kamasaki
Затвори

Бургия за бойли Kamasaki

2.00 лв.
Бургия за бойли Kamasaki, предназначена за направата на отвори в протеинови топчета, царевица и други видове твърди примамки.
Бургия за бойли Mostiro 4081
Затвори

Бургия за бойли Mostiro 4081

2.60 лв.
Бургия за бойли Mostiro 4081, предназначена за направата на отвори в протеинови топчета, царевица и други видове твърди примамки. Дължина 12 см.

Бургия за бойли Mostiro AI-0965

2.50 лв.
Бургия за бойли Mostiro AI-0965. Полезен инструмент, предназначен за направата на отвори в протеинови топчета, царевица и други видове твърди примамки.
Бургия за бойли Mostiro XPERT
Затвори

Бургия за бойли Mostiro XPERT 4026

2.80 лв.
Бургия за бойли Mostiro XPERT 4026. Полезен инструмент, предназначен за направата на отвори в протеинови топчета, царевица и други видове твърди примамки.