Начало > стойка за фидер

Показване на 8 резултата

Гребен за фидер Fil Fishing Feeder Rod Rest

8.10 лв.
Гребен за фидер Fil Fishing Feeder Rod Rest. Стойка за фидер Fil Fishing Feeder Rod Rest. Разполага с 12 малки гнезда + 1 голямо централно. С универсална резба.

Гребен за фидер и щека Middy Pole/Feeder Front-Rest

27.00 лв.
Гребен за фидер и щека Middy Pole/Feeder Front-Rest. Стойка, лесна за закрепване, покрита с мека пяна от страната за фидер и противоплъзгащ силикон, от страната за щека.

Стойка за фидер въдици BF-08

32.00 лв.
Стойка за фидер въдици BF-08 с компактни размери за транспорт. Тази ефектна стойка за фидер разполага с четири напълно регулируеми крака.

Стойка за фидер въдици BF-12

36.00 лв.
Стойка за фидер въдици BF-12 с компактни размери за транспорт. Тази ефектна стойка за фидер разполага с четири напълно регулируеми крака.

Стойка за фидер въдици BF-16

40.00 лв.
Стойка за фидер въдици BF-16 с компактни размери за транспорт. Тази ефектна стойка за фидер разполага с четири напълно регулируеми крака.

Стойка за фидер въдици CZ Practic Side Rod Rest

52.50 лв.
Стойка за фидер въдици CZ Practic Side Rod Rest с четири напълно регулируеми крака. Надеждна и устойчива метална конструкция, гребен от EVA.

Стойка за фидер въдици Eastshark SFF-052

44.00 лв.
Тази ефектна стойка за фидер въдици Eastshark SFF-052 разполага с четири напълно регулируеми крака. Надеждна и устойчива метална конструкция, гребен от EVA, разделен на 9 секции,калъф за транспорт и съхранение.

Стойка за фидер въдици Eastshark SFL-602

89.00 лв.
Тази ефектна стойка разполага с четири напълно регулируеми крака.