Начало > сигнализатор за пръчка

Показване на 6 резултата

Сигнализатор за вибрации Diamant Alb TLI-39

12.00 лв.
Сигнализатор за вибрации Diamant Alb TLI-39. Малка и практична аларма за отчитане на вибрации, с директен монтаж на въдицата. Отличен помощник за риболов на сом от брега.

Сигнализатор за вибрации Rod Tip Alarama

9.00 лв.
Сигнализатор за вибрации Rod Tip Alarama. Малка и практична аларма за отчитане на вибрации, с директен монтаж на въдицата. Отличен помощник за риболов на сом от брега.

Сигнализатор за вибрации Rod Tip Alarama 2

9.00 лв.
Сигнализатор за вибрации Rod Tip Alarama 2. Малка и практична аларма за отчитане на вибрации, с директен монтаж на върха на въдицата. Отличен помощник за риболов на сом от брега.

Сигнализатор за вибрации SG-M3

19.99 лв. 15.90 лв.
Малка и практична аларма за отчитане на вибрации, с директен монтаж на въдицата. Просто монтирайте сигнализатора и изберете един от трите тона. Отличен помощник за риболов на сом от брега.

Сигнализатор за въдица Carp Focus 633

7.20 лв.
Сигнализаторът се монтира директно върху въдицата, като влакното минава през страничния процеп, и когато е налице отпускане или придърпване Вие получавате звуков и светлинен сигнал.

Сигнализатор за въдица Eastshark LSS-2

7.99 лв.
Сигнализатор за въдица Eastshark LSS-2 с включени батерии(3 броя LR44). Високочувствителното колело задейства алармата само при ухапване от риба - има механизъм за самозащита, за да не се смущава от вълни.