Начало > Клещи за кримпване

Показване на 11 резултата

Клещи за кримпване Fox EDGES Crimp Pliers

23.40 лв.
Клещи за кримпване Fox EDGES Crimp Pliers. Проектирани са да работят специално с кримповете Fox Edges Crimps, за да създадат обширно кримпване - разширяващо се към края, създавайки заоблен клюп.

Клещи за кримпване Fox Rage Crimping Pliers

33.20 лв.
Клещи за кримпване Fox Rage Crimping Pliers с висококачествена конструкция от въглеродна стомана. Инструмент, предназначен за кримпване без напрежение или създаване на остри ръбове.

Клещи за кримпване Frichy X47

37.10 лв.
Клещи Frichy X47 - подходящи за кримповане на поводи и втулки и др. Закалена кована неръждаема стомана за по-голяма твърдост и издръжливост

Клещи за кримпване Korda Krimp Tool

43.30 лв. 39.00 лв.
Korda Krimp Tool са инструмент, предназначен за кримпване на материали при изработване на разнообразни монтажи.

Клещи за кримпване Quantum Mr. Pike Crimp Pliers

29.20 лв. 20.44 лв.
Клещи за кримпване Quantum Mr. Pike Crimp Pliers. Много добри клещи за кримпване, идеални за изработване на монтажи за хищници.

Клещи кримповачни Frichy X45

16.80 лв.
Клещи Frichy X45 подходящи за кримповане на поводи и втулки и др. Клещи за кримпване с тефлоново покритие с размер 152мм.

Клещи риболовни Frichy Stainless Steel CX07-6

46.20 лв.
Клещи риболовни Frichy Stainless Steel CX07-6. Моделът е с мултифункционални челюсти подходящи за кримповане, разделяне на халки(split ring), рязане на плетено влакно.

Клещи риболовни Korum Multi Tool

29.25 лв. 18.49 лв.
Клещи риболовни Korum Multi Tool с подвижен шнур с карабинер, който ви позволява бърз и лесен достъп до този фантастичен инструмент за многократна употреба.

Клещи риболовни Lucky John 16.5cm

16.50 лв.
Клещи риболовни Lucky John 16.5cm, изработени от неръждаема стомана. Оборудвани са с улей за кримпване, може да се ползват за отваряне/затваряне на халки, както и за рязане на монофилно и плетено влакно.

Клещи риболовни Lucky John 18cm

17.90 лв.
Клещи риболовни Lucky John 18cm, изработени от неръждаема стомана, с извит "нос". Оборудвани са с улей за кримпване, може да се ползват за отваряне/затваряне на халки, както и за рязане на монофилно и плетено влакно.

Риболовни клещи Fox Rage Belt Pliers

68.25 лв.
Риболовни клещи Fox Rage Belt Pliers. Перфектният инструмент за риболов, който винаги да имате на колана си. Висококачествена конструкция от неръждаема стомана 420.