Начало > карбонова дръжка за кеп

Показване на 7 резултата

Дръжка за кеп Matrix Aquos® Power Landing Net Handle 3m

165.75 лв.
Дръжка за кеп Matrix Aquos® Power Landing Net Handle 3m. Изработена от подсилен карбонов материал, с месингова резба. Разглабя се на 2 части – щекерна сглобка.

Дръжка за кеп Matrix Aquos® Power Landing Net Handle 4m

185.25 лв.
Дръжка за кеп Matrix Aquos® Power Landing Net Handle 4m. Изработена от подсилен карбонов материал, с месингова резба. Разглабя се на 3 части – щекерна сглобка.

Дръжка за кеп Matrix Torque Landing Net Handle 2.5m

116.99 лв.
Дръжка за кеп Matrix Torque Landing Net Handle 2.5m, идеална при улов на големи и тежки риби. Изработена от подсилен карбонов материал.

Дръжка за кеп телескопична Filstar Pro Net

19.01 лв.23.90 лв.
Дръжка за кеп телескопична Filstar Pro Net с "anti-slip" покритие. Елегантна вътрешна олекотена втулка. Предлага се в различни рамери - 3 и 4м.

Дръжка за кеп телескопична FL Toreador Carbon

55.00 лв. 44.00 лв.
Дръжка за кеп телескопична FL Toreador Carbon, изработена от карбон, максимално лека и здрава, резбата и е стандартна и може да се ползва със всякакъв модел глави на винт.

Дръжка за шарански кеп Carp Pro Carp Torus

50.99 лв.
Дръжка за шарански кеп Carp Pro Carp Torus 1.80м. Изключително здрава и много лека първокласна дръжка за шарански кеп на две части, изработена от карбон.

Дръжка за шарански кеп FL Carbon Exclusive 1.80m 2 части

30.00 лв.
Дръжка за шарански кеп FL Carbon Exclusive 1.80m 2 части, изработена от карбонов материал. Основата на дръжката и на втората секция са покрити с тънък слой EVA против плъзгане.