Начало > блесна за щука

Показване на 1–12 от 142 резултата

Блесна Golden Catch Sibi цвят 08G

6.70 лв.7.00 лв.
Блесна Golden Catch Sibi цвят 08G, перфектна примамка за риболов на трофейна щука и сомове. Другите видове риба, които можете да хванете са распер, бяла риба, костур и др.

Блесна Golden Catch Sibi цвят 10G

6.70 лв.7.00 лв.
Блесна Golden Catch Sibi цвят 10G, перфектна примамка за риболов на трофейна щука и сомове. Другите видове риба, които можете да хванете са распер, бяла риба, костур и др.

Блесна Golden Catch Sibi цвят 16G

6.70 лв.7.00 лв.
Блесна Golden Catch Sibi цвят 16G, перфектна примамка за риболов на трофейна щука и сомове. Другите видове риба, които можете да хванете са распер, бяла риба, костур и др.

Блесна Golden Catch Sibi цвят GC01G

6.70 лв.7.00 лв.
Блесна Golden Catch Sibi цвят GC01G, перфектна примамка за риболов на трофейна щука и сомове. Другите видове риба, които можете да хванете са распер, бяла риба, костур и др.

Блесна GT Bio Leech Silver

4.90 лв.
Блесна GT Bio Leech Silver. Подходяща за костур, смадок, распер, щука, бяла риба и други хищници, както и за морски такива.

Блесна GT Bio Super Hyperbola Silver

4.80 лв.
Блесна GT Bio Super Hyperbola Silver. Блесна-клатушка произведена от плътен метал, имитираща перфектни движения, както в течащи така и в спокойни води. Оборудвана с 2 тройни куки.

Блесна Jaxon HS Classic Contra JXCA

3.90 лв.
Блесна Jaxon HS Classic Contra JXCA. Jaxon Holo Select Classic Contra е въртяща се блесна с отлично подбрана цветова гама и грамажи.

Блесна Jaxon HS Troffy JXTA

4.50 лв.
Блесна Jaxon HS Troffy JXTA. Jaxon Holo Select Troffy е въртяща се блесна с отлично подбрана цветова гама и грамажи. Материалите, от които са направени, са с високо качество, което осигурява дълга и безпроблемна работа.

Блесна Lucky John EOS 8gr цвят 003

7.90 лв.
Блесна Lucky John EOS 8gr цвят 003, която може да се използва на по-дълбоки езера и язовири, но също и на реки с голямо течение, където имаме шанс за атака от распер или дори щука.

Блесна Lucky John EOS 8gr цвят 004

7.90 лв.
Блесна Lucky John EOS 8gr цвят 004, която може да се използва на по-дълбоки езера и язовири, но също и на реки с голямо течение, където имаме шанс за атака от распер или дори щука.

Блесна Lucky John EOS 8gr цвят 005

7.90 лв.
Блесна Lucky John EOS 8gr цвят 005, която може да се използва на по-дълбоки езера и язовири, но също и на реки с голямо течение, където имаме шанс за атака от распер или дори щука.

Блесна Lucky John EOS 8gr цвят 018

7.90 лв.
Блесна Lucky John EOS 8gr цвят 018, която може да се използва на по-дълбоки езера и язовири, но също и на реки с голямо течение, където имаме шанс за атака от распер или дори щука.