След като се впишете в системата с вашето потребителско име и парола, оттук можете да разгледате отново всички продукти, които сте разглеждали по-рано.

По този начин винаги можете лесно да намерите харесан от Вас продукт, дори и да сте забравили да го отбележите като „Любим“.