Пушещ дип Dovit MAGMA Зелен бетаин 80g

6.80 лв.
Пушещ дип Dovit MAGMA Зелен бетаин 80g. Дип с 3D ефект - създава флуоресцентен облак около стръвта и разпръсква аромата си в хранителното петно.

Пушещ дип Dovit MAGMA Кокос и Скопекс 80g

6.80 лв.
Пушещ дип Dovit MAGMA Кокос и Скопекс 80g. Дип с 3D ефект - създава флуоресцентен облак около стръвта и разпръсква аромата си в хранителното петно.

Dovit 4 Color Pop-Up Рак и Боровинка плуващи топчета

7.90 лв.
Dovit 4 Color Pop-Up Рак и Боровинка плуващи топчета. Впечатляващите цветове гарантират, че приготвените комбинации от стръв няма да останат незабелязани, а силните аромати задействат рецепторите на рибите и ги стимулират да се хранят.

Dovit 4 Color Pop-Up Ананас и Тути Фрути плуващи топчета

7.90 лв.
Dovit 4 Color Pop-Up Ананас и Тути Фрути плуващи топчета. Впечатляващите цветове гарантират, че приготвените комбинации от стръв няма да останат незабелязани, а силните аромати задействат рецепторите на рибите и ги стимулират да се хранят.

Dovit 4 Color Pop-Up Козунак и Ягода плуващи топчета

7.90 лв.
Dovit 4 Color Pop-Up Козунак и Ягода плуващи топчета. Впечатляващите цветове гарантират, че приготвените комбинации от стръв няма да останат незабелязани, а силните аромати задействат рецепторите на рибите и ги стимулират да се хранят.

Dovit 4 Color Pop-Up Чесън и Риба плуващи топчета

7.90 лв.
Dovit 4 Color Pop-Up Чесън и Риба плуващи топчета. Впечатляващите цветове гарантират, че приготвените комбинации от стръв няма да останат незабелязани, а силните аромати задействат рецепторите на рибите и ги стимулират да се хранят.

Dovit 4 Color Pop-Up Шоколад и Ром плуващи топчета

7.90 лв.
Dovit 4 Color Pop-Up Шоколад и Ром плуващи топчета. Впечатляващите цветове гарантират, че приготвените комбинации от стръв няма да останат незабелязани, а силните аромати задействат рецепторите на рибите и ги стимулират да се хранят.

Dovit 4 Color Pop-Up Мастна киселина и Манго плуващи топчета

7.90 лв.
Dovit 4 Color Pop-Up Мастна киселина и Манго плуващи топчета. Впечатляващите цветове гарантират, че приготвените комбинации от стръв няма да останат незабелязани, а силните аромати задействат рецепторите на рибите и ги стимулират да се хранят.

Dovit 4 Color Wafters Мастна киселина и Манго вафтери

7.90 лв.
Dovit 4 Color Wafters Мастна киселина и Манго вафтери. Регулирахме плаваемостта така, че въпреки че не се издига от куката, все пак се движи в посоката на най-малкото засмукване от шарана.

Dovit 4 Color Wafters Рак и Боровинка вафтери

7.90 лв.
Dovit 4 Color Wafters Рак и Боровинка вафтери. Регулирахме плаваемостта така, че въпреки че не се издига от куката, все пак се движи в посоката на най-малкото засмукване от шарана.

Dovit 4 Color Wafters Чесън и Риба вафтери

7.90 лв.
Dovit 4 Color Wafters Чесън и Риба вафтери. Регулирахме плаваемостта така, че въпреки че не се издига от куката, все пак се движи в посоката на най-малкото засмукване от шарана.

Dovit 4 Color Wafters Козунак и Ягода вафтери

7.90 лв.
Dovit 4 Color Wafters Козунак и Ягода вафтери. Регулирахме плаваемостта така, че въпреки че не се издига от куката, все пак се движи в посоката на най-малкото засмукване от шарана.

Dovit 4 Color Wafters Ананас и Тути Фрути вафтери

7.90 лв.
Dovit 4 Color Wafters Ананас и Тути Фрути вафтери. Регулирахме плаваемостта така, че въпреки че не се издига от куката, все пак се движи в посоката на най-малкото засмукване от шарана.

Dovit 4 Color Wafters Шоколад и Ром вафтери

7.90 лв.
Dovit 4 Color Wafters Шоколад и Ром вафтери. Регулирахме плаваемостта така, че въпреки че не се издига от куката, все пак се движи в посоката на най-малкото засмукване от шарана.

Dovit Pop-Up Neon Boilies Зелена ябълка и Тигров фъстък топчета

7.90 лв.
Dovit Pop-Up Neon Boilies Зелена ябълка и Тигров фъстък 10mm топчета. Тяхната плаваемост е такава, че могат да повдигнат стръв с всякакъв размер, което ги превръща в хит за дълбоководен риболов.

Dovit Pop-Up Neon Boilies Пикантна наденица 10mm топчета

7.90 лв.
Dovit Pop-Up Neon Boilies Пикантна наденица 10mm топчета. Тяхната плаваемост е такава, че могат да повдигнат стръв с всякакъв размер, което ги превръща в хит за дълбоководен риболов.

Dovit Pop-Up Neon Boilies Ягода и Ларва на комар 10mm топчета

7.90 лв.
Dovit Pop-Up Neon Boilies Ягода и Ларва на комар 10mm топчета. Тяхната плаваемост е такава, че могат да повдигнат стръв с всякакъв размер, което ги превръща в хит за дълбоководен риболов.

Dovit Pop-Up Neon Boilies Ананас и Банан 10mm топчета

7.90 лв.
Dovit Pop-Up Neon Boilies Ананас и Банан 10mm топчета. Тяхната плаваемост е такава, че могат да повдигнат стръв с всякакъв размер, което ги превръща в хит за дълбоководен риболов.

Dovit Pop-Up Neon Boilies Мастна киселина и Дроб 10mm топчета

7.90 лв.
Dovit Pop-Up Neon Boilies Мастна киселина и Дроб 10mm топчета. Тяхната плаваемост е такава, че могат да повдигнат стръв с всякакъв размер, което ги превръща в хит за дълбоководен риболов.

Dovit Duo Wafters Ягода и Мед плуващи дъмбели

7.90 лв.
Dovit Duo Wafters Ягода и Мед плуващи дъмбели. Критично лека стръв, която привлича целевата риба със своите цветове и вълнуващи вкусови комбинации.

Dovit Duo Wafters Мастна киселина и Манго плуващи дъмбели

7.90 лв.
Dovit Duo Wafters Мастна киселина и Манго плуващи дъмбели. Критично лека стръв, която привлича целевата риба със своите цветове и вълнуващи вкусови комбинации.

Dovit Duo Wafters Ананас и Боровинка плуващи дъмбели

7.90 лв.
Dovit Duo Wafters Ананас и Боровинка плуващи дъмбели. Критично лека стръв, която привлича целевата риба със своите цветове и вълнуващи вкусови комбинации.

Dovit Duo Wafters Чесън и Черен дроб плуващи дъмбели

7.90 лв.
Dovit Duo Wafters Чесън и Черен дроб плуващи дъмбели. Критично лека стръв, която привлича целевата риба със своите цветове и вълнуващи вкусови комбинации.

Dovit Duo Wafters Царевица и Крил плуващи дъмбели

7.90 лв.
Dovit Duo Wafters Царевица и Крил плуващи дъмбели. Критично лека стръв, която привлича целевата риба със своите цветове и вълнуващи вкусови комбинации.

Dovit Duo Wafters Шоколад и Портокал плуващи дъмбели

7.90 лв.
Dovit Duo Wafters Шоколад и Портокал плуващи дъмбели. Критично лека стръв, която привлича целевата риба със своите цветове и вълнуващи вкусови комбинации.

Dovit JOKER Wafters Мастна киселина и Банан плуващи дъмбели

7.90 лв.
Dovit JOKER Wafters Мастна киселина и Банан плуващи дъмбели. Критично леки вафтери, които са се доказали в безброй състезания и са помогнали на нашите състезатели да постигнат по-добри резултати.

Dovit JOKER Wafters Крил и Чесън плуващи дъмбели

7.90 лв.
Dovit JOKER Wafters Крил и Чесън плуващи дъмбели. Критично леки вафтери, които са се доказали в безброй състезания и са помогнали на нашите състезатели да постигнат по-добри резултати.

Dovit JOKER Wafters Ананас и Кокос плуващи дъмбели

7.90 лв.
Dovit JOKER Wafters Ананас и Кокос плуващи дъмбели. Критично леки вафтери, които са се доказали в безброй състезания и са помогнали на нашите състезатели да постигнат по-добри резултати.

Dovit Slow Sinking Wafters Ферментирал 8mm дъмбели

7.90 лв.
Dovit Slow Sinking Wafters Ферментирал 8mm дъмбели. Плаваемостта на дъмбелите е коригирана само за олекотяване на куката, а не за повдигане на цялата дължина на монтажа.

Dovit Slow Sinking Wafters Ретро 8mm дъмбели

7.90 лв.
Dovit Slow Sinking Wafters Ретро 8mm дъмбели. Плаваемостта на дъмбелите е коригирана само за олекотяване на куката, а не за повдигане на цялата дължина на монтажа.

Dovit Slow Sinking Wafters Морски дарове 8mm дъмбели

7.90 лв.
Dovit Slow Sinking Wafters Морски дарове 8mm дъмбели. Плаваемостта на дъмбелите е коригирана само за олекотяване на куката, а не за повдигане на цялата дължина на монтажа.

Dovit Slow Sinking Wafters Сладък 8mm дъмбели

7.90 лв.
Dovit Slow Sinking Wafters Сладък 8mm дъмбели. Плаваемостта на дъмбелите е коригирана само за олекотяване на куката, а не за повдигане на цялата дължина на монтажа.

Dovit Slow Sinking Wafters Плодове 8mm дъмбели

7.90 лв.
Dovit Slow Sinking Wafters Плодове 8mm дъмбели. Плаваемостта на дъмбелите е коригирана само за олекотяване на куката, а не за повдигане на цялата дължина на монтажа.

Dovit WOW Washed Out Wafters Крил 8mm дъмбели

7.90 лв.
Dovit WOW Washed Out Wafters Крил 8mm дъмбели с промит – избелял цвят, ĸoeтo ги прави по-дискретни във водата, когато рибите са обезпокоени от ярки цветове.

Dovit WOW Washed Out Wafters Ягода 8mm дъмбели

7.90 лв.
Dovit WOW Washed Out Wafters Ягода 8mm дъмбели с промит – избелял цвят, ĸoeтo ги прави по-дискретни във водата, когато рибите са обезпокоени от ярки цветове.

Dovit WOW Washed Out Wafters Ананас 8mm дъмбели

7.90 лв.
Dovit WOW Washed Out Wafters Ананас 8mm дъмбели с промит – избелял цвят, ĸoeтo ги прави по-дискретни във водата, когато рибите са обезпокоени от ярки цветове.

Dovit WOW Washed Out Wafters Мастна киселина 8mm дъмбели

7.90 лв.
Dovit WOW Washed Out Wafters Мастна киселина 8mm дъмбели с промит – избелял цвят, ĸoeтo ги прави по-дискретни във водата, когато рибите са обезпокоени от ярки цветове.

Dovit Favorite Dumbell NEON Чесън и Джинджифил дъмбели

7.90 лв.
Dovit Favorite Dumbell NEON Чесън и Джинджифил дъмбели. Плуващи дъмбели, които въздействат на сетивата на рибата с всичките си свойства - поразителни цветове, силни аромати и перфектна плаваемост

Dovit Favorite Dumbell NEON Шоколад и Ягода дъмбели

7.90 лв.
Dovit Favorite Dumbell NEON Шоколад и Ягода дъмбели. Плуващи дъмбели, които въздействат на сетивата на рибата с всичките си свойства - поразителни цветове, силни аромати и перфектна плаваемост

Dovit Favorite Dumbell NEON Халибут и Крил дъмбели

7.90 лв.
Dovit Favorite Dumbell NEON Халибут и Крил дъмбели. Плуващи дъмбели, които въздействат на сетивата на рибата с всичките си свойства - поразителни цветове, силни аромати и перфектна плаваемост

Dovit Favorite Dumbell NEON Червени плодове дъмбели

7.90 лв.
Dovit Favorite Dumbell NEON Червени плодове дъмбели. Плуващи дъмбели, които въздействат на сетивата на рибата с всичките си свойства - поразителни цветове, силни аромати и перфектна плаваемост

Dovit Favorite Dumbell NEON Ананас и Мастна киселина дъмбели

7.90 лв.
Dovit Favorite Dumbell NEON Ананас и Мастна киселина дъмбели. Плуващи дъмбели, които въздействат на сетивата на рибата с всичките си свойства.

Блесна клатушка Shimano Cardiff Search Swimmer цвят Lime Gold

13.60 лв.
Блесна клатушка Shimano Cardiff Search Swimmer цвят Lime Gold, която работи добре с различни техники за извличане и е особено добра, когато рибата е летаргична.

Блесна клатушка Shimano Cardiff Search Swimmer цвят Orange Gold

13.60 лв.
Блесна клатушка Shimano Cardiff Search Swimmer цвят Orange Gold, която работи добре с различни техники за извличане и е особено добра, когато рибата е летаргична.

Блесна клатушка Shimano Cardiff Search Swimmer цвят Pink Silver

12.70 лв.
Блесна клатушка Shimano Cardiff Search Swimmer цвят Pink Silver, която работи добре с различни техники за извличане и е особено добра, когато рибата е летаргична.

Плетено влакно Shimano Kairiki G5 Steel Gray 150m

31.00 лв.
Плетено влакно Shimano Kairiki G5 Steel Gray 150m. Фантастично потъващо влакно, което да изберете, ако ловите с много дълбоко гмуркащи се примамки или ако търсите влакно за риболов на шаран или фидер.

Плетено влакно Shimano Kairiki G5 Hi Vis Orange 150m

31.00 лв.
Плетено влакно Shimano Kairiki G5 Hi Vis Orange 150m. Фантастично потъващо влакно, което да изберете, ако ловите с много дълбоко гмуркащи се примамки или ако търсите влакно за риболов на шаран или фидер.

Болонеза Fil Fishing BOXER Bolo 5m

103.50 лв.
Болонеза Fil Fishing BOXER Bolo 5m. Fil Fishing BOXER Bolo е висококачествена въдица за риболов на плувка, изработена от T30 карбон.. За да видите крайната цена и разходите за транспорт поставете продукта в количката!
НЕ Е ЗА ИЗПУСКАНЕ
РИБОЛОВНИ ПРОДУКТИ НА ПРОМОЦИЯ