тук ще откриете разнообразие от готови за използване семена и миксове са спод, както и такива за захранване с лодка и pva торбички.

Начало > Захранки и стръв > Семена и спод микс

Показване на 1–12 от 15 резултата

CPK IQ Boilies Banana Ananas 5kg протеинови топчета

28.99 лв.
CPK IQ Boilies Banana Ananas 5kg протеинови топчета, замислени с идеята за къси и бързи риболовни излети. Предлагат се в бюджетна разфасовка от 5кг.

CPK IQ Boilies Capsuna 5kg протеинови топчета

28.99 лв.
CPK IQ Boilies Capsuna 5kg протеинови топчета, замислени с идеята за къси и бързи риболовни излети. Предлагат се в бюджетна разфасовка от 5кг.

CPK IQ Boilies Monster Crab 5kg протеинови топчета

28.99 лв.
CPK IQ Boilies Monster Crab 5kg протеинови топчета, замислени с идеята за къси и бързи риболовни излети. Предлагат се в бюджетна разфасовка от 5кг.

CPK IQ Boilies Scopex 5kg протеинови топчета

28.99 лв.
CPK IQ Boilies Scopex 5kg протеинови топчета, замислени с идеята за къси и бързи риболовни излети. Предлагат се в бюджетна разфасовка от 5кг.

Микс за PVA CPK Amestec BagMan Stick Mix Fish

9.80 лв.
Микс за PVA CPK Amestec BagMan Stick Mix Fish. Напълно готов за употреба Стик Микс за PVA торбички или ръкави, но също и при риболов с фидер или метод фидер, както и за смеси за спомб. Fish е по-едрозърнест вариант.

Микс за PVA CPK Amestec BagMan Stick Mix Sweet

9.80 лв.
Микс за PVA CPK Amestec BagMan Stick Mix Sweet. Напълно готов за употреба Стик Микс за PVA торбички или ръкави, но също и при риболов с фидер или метод фидер, както и за смеси за спомб. Sweet е вариант с по-фини частици.

Микс за PVA Калмари CPK Amestec Saculet Solubil Squid

6.25 лв.
Микс за PVA Калмари CPK Amestec Saculet Solubil Squid. Бързоразтворим, напълно готов за употреба Стик Микс за PVA торбички или ръкави, приготвен от натрошени пелети и семена.

Микс за PVA Мед CPK Amestec Saculet Solubil Honey

6.25 лв.
Микс за PVA Мед CPK Amestec Saculet Solubil Honey. Бързоразтворим, напълно готов за употреба Стик Микс за PVA торбички или ръкави, приготвен от натрошени пелети и семена.

Микс за PVA Плодове CPK Amestec Saculet Solubil Fructe

6.25 лв.
Микс за PVA Плодове CPK Amestec Saculet Solubil Fructe. Бързоразтворим, напълно готов за употреба Стик Микс за PVA торбички или ръкави, приготвен от натрошени пелети и семена.

Микс за PVA Чесън CPK Amestec Saculet Solubil Usturoi

6.25 лв.
Микс за PVA Чесън CPK Amestec Saculet Solubil Usturoi. Бързоразтворим, напълно готов за употреба Стик Микс за PVA торбички или ръкави, приготвен от натрошени пелети и семена.

Микс за PVA Ягода CPK Amestec Saculet Solubil Strawberry

6.25 лв.
Микс за PVA Ягода CPK Amestec Saculet Solubil Strawberry. Бързоразтворим, напълно готов за употреба Стик Микс за PVA торбички или ръкави, приготвен от натрошени пелети и семена.

Микс за спод CPK Spod Special Mix 3kg

22.30 лв.
Микс за спод CPK Spod Special Mix 3kg. Напълно готов за употреба микс за спод с несравнимо ниво на привлекателност, идеален за захранване при риболов на шаран.