тук ще откриете разнообразие от готови за използване семена и миксове са спод, както и такива за захранване с лодка и pva торбички.

Начало > Захранки и стръв > Семена и спод микс

Показване на 1–12 от 17 резултата

Микс за PVA CPK Amestec BagMan Stick Mix Fish

10.00 лв.
Микс за PVA CPK Amestec BagMan Stick Mix Fish. Напълно готов за употреба Стик Микс за PVA торбички или ръкави, но също и при риболов с фидер или метод фидер, както и за смеси за спомб. Fish е по-едрозърнест вариант.

Микс за PVA CPK Amestec BagMan Stick Mix Sweet

10.00 лв.
Микс за PVA CPK Amestec BagMan Stick Mix Sweet. Напълно готов за употреба Стик Микс за PVA торбички или ръкави, но също и при риболов с фидер или метод фидер, както и за смеси за спомб. Sweet е вариант с по-фини частици.

Микс за PVA Калмари CPK Amestec Saculet Solubil Squid

8.20 лв.
Микс за PVA Калмари CPK Amestec Saculet Solubil Squid. Бързоразтворим, напълно готов за употреба Стик Микс за PVA торбички или ръкави, приготвен от натрошени пелети и семена.

Микс за PVA Мед CPK Amestec Saculet Solubil Honey

8.20 лв.
Микс за PVA Мед CPK Amestec Saculet Solubil Honey. Бързоразтворим, напълно готов за употреба Стик Микс за PVA торбички или ръкави, приготвен от натрошени пелети и семена.

Микс за PVA Плодове CPK Amestec Saculet Solubil Fructe

8.20 лв.
Микс за PVA Плодове CPK Amestec Saculet Solubil Fructe. Бързоразтворим, напълно готов за употреба Стик Микс за PVA торбички или ръкави, приготвен от натрошени пелети и семена.

Микс за PVA Чесън CPK Amestec Saculet Solubil Usturoi

8.20 лв.
Микс за PVA Чесън CPK Amestec Saculet Solubil Usturoi. Бързоразтворим, напълно готов за употреба Стик Микс за PVA торбички или ръкави, приготвен от натрошени пелети и семена.

Микс за PVA Ягода CPK Amestec Saculet Solubil Strawberry

8.20 лв.
Микс за PVA Ягода CPK Amestec Saculet Solubil Strawberry. Бързоразтворим, напълно готов за употреба Стик Микс за PVA торбички или ръкави, приготвен от натрошени пелети и семена.

Микс за спод CPK Spod Mix Fish 3kg

27.30 лв.
Микс за спод CPK Spod Mix Fish 3kg. Напълно готов за употреба микс за спод с несравнимо ниво на привлекателност, идеален за захранване при риболов на шаран.

Микс за спод CPK Spod Special Mix 3kg

27.30 лв.
Микс за спод CPK Spod Special Mix 3kg. Напълно готов за употреба микс за спод с несравнимо ниво на привлекателност, идеален за захранване при риболов на шаран.

Микс от семена Capsuna 3kg CPK Seminte Preparate

15.00 лв.
Микс от семена Capsuna 3kg CPK Seminte Preparate. CPK предлага специален микс от семена с различни размери - царевица, пшеница, просо и коноп.

Микс от семена CPK Seminte Preparate Capsuna

5.50 лв. 4.40 лв.
Микс от семена CPK Seminte Preparate Capsuna. CPK предлага специален микс от семена с различни размери - царевица, пшеница, просо и коноп.

Микс от семена CPK Seminte Preparate Miere

5.50 лв. 4.40 лв.
Микс от семена CPK Seminte Preparate Miere. CPK предлага специален микс от семена с различни размери - царевица, пшеница, просо и коноп.