Пикерите са вид фидер въдици за ловене на малки дистанции с леки фидер кошнички.

Показване на 6 резултата

Филтър

Baracuda Challenge MultiPilk

73.00 лв.81.00 лв.
Въдица от две секции, с два върха (1 + 1 части), всеки с различна акция: 50-180g или 70-220g. Тази въдица е изключително твърда, като може да се използва успешно в риболов от лодка на едри риби (сом и шаран) и морски риболов.
Baracuda Fun Picker
Затвори

Baracuda Fun Picker

25.00 лв.
Baracuda Fun Picker - нова серия въдици от асортимента на Baracuda. Бланките са микс от високомодулен карбон 24T и фибростъкло, SIC-водачи от висок клас, дръжка от EVA, качествен макародържач.
Berkley Cherrywood Pro Quiver
Затвори

Berkley Cherrywood Pro Quiver

77.00 лв.
Berkley Cherrywood Pro Quiver - фидер въдица, произведена от карбонов материал и композити с изключително покритие. Оборудвана е с качествени LTS водачи, подходящи за използване на плетени влакна и удобна коркова дръжка.
Фидер въдица Baracuda Winkler Picker
Затвори

Пикер Baracuda Winkler Picker

55.00 лв.62.00 лв.
Baracuda Winkler Picker - нова серия въдици от асортимента на Baracuda. Бланките са от високомодулен карбон 24T<95%, SIC-водачи от висок клас, дръжка комбинация от корк и EVA, качествен макародържач. 3 върха с различна чувствителност от фибростъкло с диаметър 2.77мм - 1.00oz, 1.50oz и 3/4oz.
-12%
Пикер Filstar Premier Winkle Picker
Затвори

Пикер Filstar Premier Winkle Picker

46.40 лв. 40.83 лв.
Пикер Filstar Premier Winkle Picker, изработен от високомодулен карбон.
Риболовен прът Matrix Aquos Ultra-C Waggler
Затвори

Фидер въдица Matrix Aquos Ultra-C Waggler

117.60 лв.
Matrix Aquos Ultra-C Waggler - въдица, специално проектирана за риболов с ваглер. Изработена от високомодулен карбон. Двете секции са с еднаква дължина за по-лесен транспорт. Супер тънка бланка с прогресивен строй.