Показване на 6 резултата

Strike King Bleeding Bait Mini-King Spinnerbait 3.5g

5.85 лв.
Спинербайт Strike King Bleeding Bait Mini-King Spinnerbait 3.5g. Тази примамка е проектирана с първокласна червена кука и червени акценти, за да имитира появата на ранена рибка и да ви настрои за успех във водата.

Strike King Hack Attack Heavy Cover Spinnerbait 21.3g

19.50 лв.
Спинербайт Strike King Hack Attack Heavy Cover Spinnerbait 21.3g е един от най-добрите и многофункционални спинербайти от Strike King. Проектиран за тежки условия на риболов.

Strike King Micro-King Spinnerbait 1.8g

5.85 лв.
Спинербайт Strike King Micro-King Spinnerbait 1.8g - страхотна малка въртяща се примамка за ултралайт спининг. Работи блестящо и ще получите множество удари от всички видове риби.

Strike King Mini-King Spinnerbait 3.5g

5.85 лв.
Спинербайт Strike King Mini-King Spinnerbait 3.5g. С теглото си от само 3.5гр Mini-King е идеален за риболов на всички видове риби.

Strike King Premier Pro-Model Spinnerbait 14g

15.60 лв.
Спинербайт Strike King Premier Pro-Model Spinnerbait 14g. Premier Vibra-Max метална ос за максимални вибрации на двете листа, които са окачени на въртящ вирбел, и глава с блестящи очи, покрита с "диамантен" прах за допълнителни отблясъци.

Strike King Rocket Shad Spinnerbait 14.2g

9.80 лв.
Спинербайт Strike King Rocket Shad Spinnerbait 14.2g е създаден за скорост. Можете да го хвърлите по-надалече, да го извлечете по-бързо и да покриете повече водно пространство от всякога.