Начало > Изкуствени примамки > Блесни > Клатушки за пъстърва

Показване на 1–12 от 34 резултата

Блесна клатушка Balzer Trout Attack UV Active Black Silver Red

4.50 лв.
Блесна клатушка Balzer Trout Attack UV Active Black Silver Red. Примамка за пъстърва от последно поколение, която има класическа форма на лъжичка и е окомплектована с остра единична кука.

Блесна клатушка Balzer Trout Attack UV Active Blue Pink

4.50 лв.
Блесна клатушка Balzer Trout Attack UV Active Blue Pink. Примамка за пъстърва от последно поколение, която има класическа форма на лъжичка и е окомплектована с остра единична кука.

Блесна клатушка Balzer Trout Attack UV Active Pink

4.50 лв.
Блесна клатушка Balzer Trout Attack UV Active Pink. Примамка за пъстърва от последно поколение, която има класическа форма на лъжичка и е окомплектована с остра единична кука.

Блесна клатушка Balzer Trout Attack UV Active Red Orange

4.50 лв.
Блесна клатушка Balzer Trout Attack UV Active Red Orange. Примамка за пъстърва от последно поколение, която има класическа форма на лъжичка и е окомплектована с остра единична кука.

Блесна клатушка Balzer Trout Attack UV Black Orange

4.50 лв.
Блесна клатушка Balzer Trout Attack UV Black Orange. Примамка за пъстърва от последно поколение, която има класическа форма на лъжичка и е окомплектована с остра единична кука.

Блесна клатушка Balzer Trout Attack UV Yellow Red Black

4.50 лв.
Блесна клатушка Balzer Trout Attack UV Yellow Red Black. Примамка за пъстърва от последно поколение, която има класическа форма на лъжичка и е окомплектована с остра единична кука.

Блесна клатушка Baracuda AC01 2.5g

2.50 лв.
Блесна клатушка Baracuda AC01 2.5g. Идеална за лайт и ултралайт риболов на пъстърва, подходяща и за други дребни хищни риби – костур, клен и др.

Блесна клатушка Baracuda AC01 3.5g

2.50 лв.
Блесна клатушка Baracuda AC01 3.5g. Идеална за лайт и ултралайт риболов на пъстърва, подходяща и за други дребни хищни риби – костур, клен и др.

Блесна клатушка Baracuda AC02 4.5g

2.50 лв.
Блесна клатушка Baracuda AC02 4.5g. Идеална за лайт и ултралайт риболов на пъстърва, подходяща и за други дребни хищни риби – костур, клен и др.

Блесна клатушка GL Foglia Metallica

11.90 лв.
Блесна клатушка GL Foglia Metallica. Примамка за пъстърва от последно поколение, която има класически профил, но с уникални извивки и полихромни цветови схеми.

Блесна клатушка Lucky John AYU 3.5g

6.90 лв.
Блесна клатушка Lucky John AYU. Примамка за пъстърва от последно поколение, която има класическа форма на лъжичка и е окомплектована с остра единична кука без контра.

Блесна клатушка Lucky John CLEO 5g

6.90 лв.
Блесна клатушка Lucky John CLEO 5g. Нова серия леки клатещи блесни на Lucky John за лек и ултра лек риболов, които са изключително подходящи за риболов на пъстърва.