Начало > Изкуствени примамки > Блесни > Клатушки за пъстърва

Показване на 1–12 от 98 резултата

Блесна клатушка Balzer Trout Attack UV Active Black Silver Red

4.50 лв.
Блесна клатушка Balzer Trout Attack UV Active Black Silver Red. Примамка за пъстърва от последно поколение, която има класическа форма на лъжичка и е окомплектована с остра единична кука.

Блесна клатушка Balzer Trout Attack UV Active Blue Pink

4.50 лв.
Блесна клатушка Balzer Trout Attack UV Active Blue Pink. Примамка за пъстърва от последно поколение, която има класическа форма на лъжичка и е окомплектована с остра единична кука.

Блесна клатушка Balzer Trout Attack UV Active Pink

4.50 лв.
Блесна клатушка Balzer Trout Attack UV Active Pink. Примамка за пъстърва от последно поколение, която има класическа форма на лъжичка и е окомплектована с остра единична кука.

Блесна клатушка Balzer Trout Attack UV Active Red Orange

4.50 лв.
Блесна клатушка Balzer Trout Attack UV Active Red Orange. Примамка за пъстърва от последно поколение, която има класическа форма на лъжичка и е окомплектована с остра единична кука.

Блесна клатушка Balzer Trout Attack UV Black Orange

4.50 лв.
Блесна клатушка Balzer Trout Attack UV Black Orange. Примамка за пъстърва от последно поколение, която има класическа форма на лъжичка и е окомплектована с остра единична кука.

Блесна клатушка Balzer Trout Attack UV Yellow Red Black

4.50 лв.
Блесна клатушка Balzer Trout Attack UV Yellow Red Black. Примамка за пъстърва от последно поколение, която има класическа форма на лъжичка и е окомплектована с остра единична кука.

Блесна клатушка Baracuda AC01 2.5g

2.50 лв.
Блесна клатушка Baracuda AC01 2.5g. Идеална за лайт и ултралайт риболов на пъстърва, подходяща и за други дребни хищни риби – костур, клен и др.

Блесна клатушка Baracuda AC01 3.5g

2.50 лв.
Блесна клатушка Baracuda AC01 3.5g. Идеална за лайт и ултралайт риболов на пъстърва, подходяща и за други дребни хищни риби – костур, клен и др.

Блесна клатушка Baracuda AC02 4.5g

2.50 лв.
Блесна клатушка Baracuda AC02 4.5g. Идеална за лайт и ултралайт риболов на пъстърва, подходяща и за други дребни хищни риби – костур, клен и др.

Блесна клатушка Forest MIU 1.5g col.1

9.40 лв.
Блесна клатушка Forest MIU 1.5g col.1. Блесна клатушка за пъстърва, която е спечелила множество турнири в Япония. Отлично представяне за риболов на пъстърва, но и на други видове хищници като клен или костур.

Блесна клатушка Forest MIU 1.5g col.12

9.40 лв.
Блесна клатушка Forest MIU 1.5g col.12. Блесна клатушка за пъстърва, която е спечелила множество турнири в Япония. Отлично представяне за риболов на пъстърва, но и на други видове хищници като клен или костур.

Блесна клатушка Forest MIU 1.5g col.14

9.40 лв.
Блесна клатушка Forest MIU 1.5g col.14. Блесна клатушка за пъстърва, която е спечелила множество турнири в Япония. Отлично представяне за риболов на пъстърва, но и на други видове хищници като клен или костур.