Начало > Аксесоари > Тежести

Показване на 1–12 от 98 резултата

Волфрамово утежнение Fil Fishing Tungsten Beads

2.70 лв.5.40 лв.
Волфрамово утежнение Fil Fishing Tungsten Beads с кръгъл отвор от едната страна и дупка от другата. Могат да се използват за нимфи и стриймъри или за допълнително утежняване на силиконови примамки.

Волфрамово утежнение Fudo Tungsten Slotted Beads Black Plated

3.60 лв.7.00 лв.
Волфрамово утежнение Fudo Tungsten Slotted Beads Black Plated с кръгъл отвор от едната страна, за да мине куката, а от другата страна отвора е продълговат, за да влезе ухото на куката.

Волфрамово утежнение Fudo Tungsten Slotted Beads Fluo Green

3.60 лв.7.00 лв.
Волфрамово утежнение Fudo Tungsten Slotted Beads Fluo Green с кръгъл отвор от едната страна, за да мине куката, а от другата страна отвора е продълговат, за да влезе ухото на куката.

Волфрамово утежнение Fudo Tungsten Slotted Beads Fluo Orange

3.60 лв.7.00 лв.
Волфрамово утежнение Fudo Tungsten Slotted Beads Fluo Orange с кръгъл отвор от едната страна, за да мине куката, а от другата страна отвора е продълговат, за да влезе ухото на куката.

Волфрамово утежнение Fudo Tungsten Slotted Beads Fluo Pink

3.60 лв.7.00 лв.
Волфрамово утежнение Fudo Tungsten Slotted Beads Fluo Pink с кръгъл отвор от едната страна, за да мине куката, а от другата страна отвора е продълговат, за да влезе ухото на куката.

Волфрамово утежнение Fudo Tungsten Slotted Beads Fluo Yellow

3.60 лв.7.00 лв.
Волфрамово утежнение Fudo Tungsten Slotted Beads Fluo Yellow с кръгъл отвор от едната страна, за да мине куката, а от другата страна отвора е продълговат, за да влезе ухото на куката.

Волфрамово утежнение Fudo Tungsten Slotted Beads Plated Gold

3.60 лв.7.00 лв.
Волфрамово утежнение Fudo Tungsten Slotted Beads Plated Gold с кръгъл отвор от едната страна, за да мине куката, а от другата страна отвора е продълговат, за да влезе ухото на куката.

Задна тежест Carp Zoom BackLead System

5.60 лв.
Задна тежест Carp Zoom BackLead System. С тази система влакното се сваля ниско, долу, като придържа права линията. Мотовилка с 6 м ярък оранжев повод и 56гр олово.

Клипс за задна тежест NGT

1.00 лв.
Малък клипс за задна тежест, Backlead Clips. Посочената цена е за пакет от 20бр.

Клипс за олово Atemi Safety Back Lead Clips

2.00 лв.
Клипс за олово Atemi Safety Back Lead Clips. Клипс за закрепване на тежестта към влакното. С този аксесоар може да използвате и обикновени тежести за целта.

Комплект Fox Captive Back Lead MK2 – задна тежест

24.40 лв. 19.52 лв.
Комплект Fox Captive Back Lead MK2 - задна тежест. С негова помощ влакното се сваля ниско, долу, като придържа права линията. По този начин възможността за изместване от мястото, където е хвърлено влакното се намалява.

Кутия с оливетки Baracuda Set 05

12.00 лв.
Кутия с оливетки Baracuda Set 05. Богат набор от оливетки с вграден силиконов шлаух събрани в една кутия - 5 размера оливетки с различни грамажи.