Начало > Аксесоари > Тежести

Показване на 1–12 от 76 резултата

Волфрамово утежнение Fil Fishing Tungsten Beads

2.70 лв.5.40 лв.
Волфрамово утежнение Fil Fishing Tungsten Beads с кръгъл отвор от едната страна и дупка от другата. Могат да се използват за нимфи и стриймъри или за допълнително утежняване на силиконови примамки.

Задна тежест Carp Zoom BackLead System

5.60 лв.
Задна тежест Carp Zoom BackLead System. С тази система влакното се сваля ниско, долу, като придържа права линията. Мотовилка с 6 м ярък оранжев повод и 56гр олово.

Клипс за задна тежест NGT

1.00 лв.
Малък клипс за задна тежест, Backlead Clips. Посочената цена е за пакет от 20бр.

Клипс за олово Atemi Safety Back Lead Clips

2.00 лв.
Клипс за олово Atemi Safety Back Lead Clips. Клипс за закрепване на тежестта към влакното. С този аксесоар може да използвате и обикновени тежести за целта.

Комплект Fox Captive Back Lead MK2 – задна тежест

23.50 лв.
Комплект Fox Captive Back Lead MK2 - задна тежест. С негова помощ влакното се сваля ниско, долу, като придържа права линията. По този начин възможността за изместване от мястото, където е хвърлено влакното се намалява.

Кутия с оливетки Behr

33.00 лв.
Богат набор от оливетки събрани в една кутия.

Кутия с оливетки Fil Fishing 25-6106

10.80 лв.
Кутия с оливетки Fil Fishing 25-6106. Богат набор от оливетки с вграден силиконов шлаух събрани в една кутия - 35 броя оливетки с различни грамажи.

Кутия с оливетки Fil Fishing 25-6113

10.50 лв.
Кутия с оливетки Fil Fishing 25-6113. Богат набор от оливетки с вграден силиконов шлаух събрани в една кутия - 30 броя оливетки с различни грамажи.

Мека тежест Atemi Thungsten Putty 15gr

7.59 лв.
Мека тежест приличаща на пластелин, но много по-тежка.

Мека тежест Fox Power Grip Tungsten Rig Putty

21.50 лв.
Fox Power Grip Tungsten Rig Putty е мека, но много тежка волфрамова "паста", която може лесно да се формова при всякакви метеорологични условия и да се втвърди достатъчно, за да издържи на екстремни замятания.

Мека тежест NGT Tungsten Putty 20g High Density Black

15.40 лв.
Мека тежест NGT Tungsten Putty 20g High Density Black. Перфектна е за утежняване на монтажи или балансиране на плуваща стръв/pop-up монтажи.