Начало > Щипка за риба

Показване на 7 резултата

Щипка за риба Eastshark пластмасова

9.00 лв.
Щипка за риба Eastshark пластмасова за лесно и безопасно изваждане на улова.Дръжката е удобна и разполага с механизъм за заключване.

Щипка за риба Frichy PLASTIC X304

10.20 лв.
Щипка за риба Frichy PLASTIC X304, която е изработена от плуваща здрава пластмаса. Снабдена е с ергономична дръжка за лесна и удобна употреба.

Щипка за риба Rapala Floating Fish Gripper 15cm

25.90 лв.
Щипка за риба Rapala Floating Fish Gripper 15cm. Удобна щипка за риба, с която може бързо и безпроблемно да хванете и освободите улова без да навредите на себе си или на рибата.

Щипка за риба Rapala Floating Fish Gripper 23cm

30.50 лв.
Щипка за риба Rapala Floating Fish Gripper 23cm. Удобна щипка за риба, с която може бързо и безпроблемно да хванете и освободите улова без да навредите на себе си или на рибата.

Щипка за риба Грипер Fish Grip Kali Kunnan

14.60 лв.
Щипка за риба Грипер Fish Grip Kali Kunnan за лесно и безопасно изваждане на улова. Дръжката е удобна и разполага с механизъм за заключване.

Щипка за риба малка Eastshark пластмасова

8.00 лв.
Щипка за риба малка Eastshark пластмасова за лесно и безопасно изваждане на улова. Дръжката е удобна и разполага с механизъм за заключване.

Щипка с кантар Baracuda Gripper

31.60 лв.
Щипка с кантар Baracuda Gripper с пружинен ефект за лесно и безопасно изваждане на улова. С вградения в дръжката кантар можете да претеглите всяка риба, тежаща до 15 кг.