Начало > Ръкавици за риболов

Показване на 7 резултата

Неопренови ръкавици FilStar FG-001 2mm

16.10 лв.
Неопренови ръкавици FilStar FG-001 2mm с възможност за откриване на три пръста. Дланите са гумирани за по-голямо удобство при използване.

Ръкавици Black Cat Catfish

26.00 лв.
Перфектни ръкавици с логото "Black Cat" за любителите на сомския риболов, които защитават ръцете от нараняване. Покрити със специален материал, който не позволява плъзгане на рибата.

Ръкавици Spomb Pro Casting Gloves

38.99 лв. 29.25 лв.
Ръкавици Spomb Pro Casting Gloves със специален дизайн, който предпазва пръстите и дланите. Осигуряват противохлъзгащ захват за въдицата, особено когато се ползват влажни spod миксове.

Ръкавици за риболов

8.00 лв.
Перфектни ръкавици, които защитават ръцете от нараняване. Покрити със специален материал, който не позволява плъзгане на рибата. Палеца и показалеца са отворени, което спомага за много по- лесното закачане на стръв, връзване на куки или възли без необходимост от сваляне на ръкавиците.

Ръкавици за риболов Baracuda

7.00 лв.
Ръкавици за риболов Baracuda. Перфектни ръкавици, които защитават ръцете от нараняване. Покрити със специален материал, който не позволява плъзгане на рибата.

Ръкавици за риболов CZ Predator-Z Hanzo Spinning Gloves

30.99 лв.
Ръкавици за риболов CZ Predator-Z Hanzo Spinning Gloves, които защитават ръцете от нараняване. Палеца, показалеца и средния пръст са отворени, което спомага за много по-лесното закачане на стръв, връзване на куки или възли без необходимост от сваляне на ръкавиците.

Ръкавици за риболов Norfin Argo

36.00 лв. 27.00 лв.
Ръкавици за риболов Norfin Argo, които защитават ръцете от нараняване. Палеца, показалеца и средния пръст са отворени, което спомага за много по-лесното закачане на стръв, връзване на куки или възли без необходимост от сваляне на ръкавиците.