Начало > Протектор за въдици

Показване на 1–12 от 21 резултата

Велкро лента за пръчка BF 20cm

1.00 лв.
Велкро лента за пръчка BF 20cm. Велкро лента за пръчка, с която да държите заедно секциите на въдицата си, с дължина 20 см, ширина 2 см.

Велкро лента за пръчка FilStar 16cm

1.60 лв.
Велкро лента за пръчка FilStar 16cm. Велкро лента за пръчка с халка, с която да държите заедно секциите на въдицата си. Размери: Дължина 16 см, Ширина 2.5см.

Велкро ленти за пръчки Filstar Elastic Velcro Rod Holder 22cm

4.20 лв.
Велкро ленти за пръчки Filstar Elastic Velcro Rod Holder 22cm, които придържат секциите една към друга по време на транспорт.

Велкро ленти за пръчки Filstar Elastic Velcro Rod Holder 29cm

4.20 лв.
Велкро ленти за пръчки Filstar Elastic Velcro Rod Holder 29cm, които придържат секциите една към друга по време на транспорт.

Еластични велкро ленти за пръчки Matrix X-Stretch Rod Bands

16.60 лв.
Еластични велкро ленти за пръчки Matrix X-Stretch Rod Bands, които идеално защитават вашите въдици по време на транспорт и съхранение.

Калпачок двоен FilStar PVC и неопрен

26.00 лв.
Калпачок двоен FilStar PVC и неопрен. Удобен риболовен аксесоар, позволяващ лесно и безопасно да носите своята въдица. Състои се от два протектора.

Калпачок двоен FilStar Rod Holder Carbon

23.90 лв.
Калпачок двоен FilStar Rod Holder Carbon. Изключително полезен аксесоар, с който може лесно и безопасно да носите своята въдица. Състои се от два протектора с мека вътрешност, свързани с еластична регулируема лента.

Калпачок двоен FilStar Rod Holder Neopren

22.30 лв.
Калпачок двоен FilStar Rod Holder Neopren с регулируема презрамка, чиито протектори са изработени от мек неопренов плат. Аксесоар, който ще ви донесе удобство и сигурност по време на риболов.

Неопренов протектор FilStar Jig Protector

4.20 лв.
Неопренов протектор FilStar Jig Protector. Практичен протектор от неопрен, който предотвратява оплитане на линията и предлага възможност за фиксиране на джиг примамки.

Протектор за връх Fox Camolite XL Rod Tip Protector

26.30 лв.
Протектор за връх Fox Camolite XL Rod Tip Protector. Надеждна защита за върховете на вашите въдици - подсилени подплънки в разстояние на 8 см в горната част.

Протектор за пръчки Fil Fishing ROD PROTECTOR

15.00 лв.
Протектор за пръчки Fil Fishing ROD PROTECTOR. Практичен неопренов калъф предназначен за транспорт и допълнителна сигурност на вашите пръчки. Разполага с презрамка за улеснено транспортиране.

Протектор за пръчки Formax Attack

8.60 лв.
Надеждна защита за вашите въдици. Транспортен и защитен калъф за двете страни на разглобените пръчки – набор от 2 броя протектори с дължина около 18см.