Начало > Опъвачка за възли

Показване на 7 резултата

Мулти инструмент Eastshark Needle 4 in 1

4.50 лв.
Мулти инструмент Eastshark Needle 4 in 1. Универсален инструмент за затягане на възли.

Мулти инструмент Mostiro 4120

7.00 лв.
Мулти инструмент Mostiro 4120. Универсален инструмент за затягане на възли 4 in 1. Позволява лесно да се затягат всички възли и клупове при изработка на монтажи.

Опъвачка за възли JRC Contact Knot Puller

6.80 лв. 4.00 лв.
Опъвачка за възли JRC Contact Knot Puller, с чиято помощ всеки риболовец да може лесно и здраво да дръпне възела на кука или монтаж, и да провери дали те са достатъчно здрави и опънати.

Опъвачка за възли Kamasaki

3.00 лв.
Опъвачка за възли Kamasaki с удобна дръжка. Удобно приспособление за стягане на възли на плетени влакна за шаранджийски поводи. Размери 5 х 4,5 см.

Опъвачка за възли Korda Pulla Tool

13.00 лв. 11.70 лв.
Опъвачка за възли Korda Pulla Tool. PULLA е специално проектирана, така че да можете лесно да проверите дали вашия възел е достатъчно силен и здрав като дърпате здраво и силно възела на куката.

Опъвачка за възли Pelzer

4.00 лв. 3.50 лв.
Опъвачка за възли от немския лидер за шаранджийско оборудване PELZER. Удобно приспособление за стягане на възли на плетени влакна за шаранджийски поводи.

Опъвачка за възли Soul

7.70 лв.
Опъвачка за възли с ергономична дръжка. Специално проектирана, така че да можете лесно да проверите дали вашия възел е достатъчно силен и здрав като дърпате здраво и силно възела на куката.