Начало > Обтегач за дъно

Показване на 1–12 от 24 резултата

Обтегач Avid Carp Lok Down Bobbin Kit

23.40 лв. 14.00 лв.
Обтегач Avid Carp Lok Down Bobbin Kit. Обтегач за дъно в комплект с аксесоари, съдържащи всичко необходимо за ефективна индикация на кълването, независимо дали ловите на късо или на голямо разстояние.

Обтегач Eastshark Swinger Chain 18A

12.99 лв.
Обтегач Eastshark Swinger Chain 18A. Компактен и елегантно проектиран обтегач тип мото верига. Предлага се в четири цвята - жълт, зелен, син и червен.

Обтегач FilStar Bobbin Indicator Std Chain

17.90 лв.
Обтегач FilStar Bobbin Indicator Std Chain. Обтегач с мека връзка(метална верижка) - здрава и надеждна конструкция, изработена от неръждаема стомана.

Обтегач Swinger FilStar FBI 4

17.20 лв.
Обтегач Swinger FilStar FBI 4. Класически oбтегач - swinger, разполагащ с всички необходими функции, допринасящи за максимална ефективност в шаранския риболов.

Обтегач за дъно Baracuda SW20 ILLUMINATED

23.20 лв.
Обтегач за дъно Baracuda SW20 ILLUMINATED с регулиращо се твърдо рамо и възможност за избор на цвета на сигнализация.Дължина на рамото около 24см.

Обтегач за дъно Eastshark

4.00 лв.
Обтегач за дъно Eastshark с регулиращо се рамо. Снабден е с подвижна тежест, чиято позиция се фиксира с помощта на ограничители от двете страни, като така позволява регулирането на силата на опън според конкретната ситуация.

Обтегач за дъно Eastshark MKM3 Black

16.00 лв.
Обтегач за дъно Eastshark MKM3 Black с регулиращо се твърдо рамо. Обтегачът е с черна глава с вградена LED лампичка в различни цветове за нощна сигнализация - жълт, зелен, син или червен.

Обтегач за дъно Eastshark метален

5.00 лв.
Обтегач за дъно Eastshark, с регулиращо се твърдо рамо и метални съчми.

Обтегач за дъно Faith SW-1 Swinger

22.30 лв.23.10 лв.
Сигнализатор-обтегач, проектиран да бъде еднакво чувствителен, както когато рибата дърпа, така и като отпуска влакното. Сигнализаторът има вградена LED лампичка, която свети по време на кълване, осигурявайки Ви възможно най-надеждната индикация.

Обтегач за дъно FL ILLUMINATED

25.00 лв.
Обтегач за дъно FL ILLUMINATED с регулиращо се твърдо рамо и възможност за избор на цвета на сигнализация.

Обтегач за дъно Fox Black Label Mini Swinger

46.80 лв.
Обтегач за дъно Fox Black Label Mini Swinger за всякакви ситуации, подходящ за прецизно отчитане на кълване, както при дълги, така и за средни и къси дистанции. Плъзгащата им тежест спомага за финото регулиране на напрежението на линията.