Начало > Ластик за фидер

Показване на 7 резултата

Ластик Drennan Power Gum

12.10 лв.
Ластик Drennan Power Gum. Предназначен за връзване на изключително здрави стопиращи възли, които се "впиват" във влакното без да го наранят.

Ластик за фидер CZ FC Power Gum

6.80 лв.9.10 лв.
Ластик за фидер CZ FC Power Gum - обира перфектно шоковите удари и предпазва линията от късане. Поводът е с висока абразивна устойчивост и е прозрачен на цвят.

Ластик за фидер Drennan Feeder Gum

12.60 лв.
Ластик за фидер Drennan Feeder Gum - може да се използва като амортисьор за поводи от плетено влакно - монтира се над повода.

Ластик за фидер Eastshark Feeder Gum

3.50 лв.
Ластик за фидер Eastshark Feeder Gum – може да се използва като амортисьор за поводи от плетено влакно – монтира се над повода. Служи като шок лидер, който абсорбира енергията на рибите и намалява натоварването върху основната линия.

Ластик за фидер Eastshark Power Gum Green

5.00 лв.
Ластик за фидер Eastshark Power Gum Green – може да се използва като амортисьор за поводи от плетено влакно – монтира се над повода. Служи като шок лидер, който абсорбира енергията на рибите и намалява натоварването върху основната линия.

Ластик за фидер Fil Fishing Feeder Gum

6.30 лв.
Ластик за фидер Fil Fishing Feeder Gum – може да се използва като амортисьор за поводи от плетено влакно – монтира се над повода. Служи като шок лидер, който абсорбира енергията на рибите и намалява натоварването върху основната линия.

Ластик за фидер FL Feeder Gum

4.00 лв.
Ластик за фидер FL Feeder Gum – може да се използва като амортисьор за поводи от плетено влакно – монтира се над повода. Служи като шок лидер, който абсорбира енергията на рибите и намалява натоварването върху основната линия.