Начало > кутия за примамки

Показване на 8 резултата

Кутия FOX Rage Stack n Store Lure 16 Compartment Deep

27.30 лв.
FOX Rage Stack n Store Lure 16 Compartment Deep - голяма кутия с 16 дълбоки отделения с подвижни прегради.

Кутия за воблери Filstar FB-328

14.80 лв.
Кутия за воблери Filstar FB-328. Двустранна кутия за изкуствени примамки(блесни,воблери и силиконови) с 10 отделения, изработена е от здрава и нетрошлива пластмаса.

Кутия за воблери Filstar S0553

5.80 лв.
Кутия за воблери Filstar S0553. Двустранна кутия за изкуствени примамки(блесни,воблери и силиконови) с 10 отделения, изработена е от здрава и нетрошлива пластмаса.

Кутия за воблери Meiho Lure Case OL

19.75 лв.
Кутия за воблери Meiho Lure Case OL със среден размер, като е идеална за съхранение на воблери тип minnow (дълги и тънки) и всякакъв друг тип воблери.

Кутия за риболовни аксесоари Fox Rage Box Large Deep

21.45 лв.
Кутия за риболовни аксесоари Fox Rage Box Large Deep. Прозрачна голяма дълбока кутия, в която да запазите вашите примамки и дребни аксесоари, перфектно защитени и организирани.

Кутия за риболовни аксесоари Fox Rage Box Large Shallow

21.45 лв.
Кутия за риболовни аксесоари Fox Rage Box Large Shallow. Прозрачна голяма плитка кутия, в която да запазите вашите примамки и дребни аксесоари, перфектно защитени и организирани.

Кутия за риболовни аксесоари Fox Rage Box Medium Shallow

16.55 лв.
Кутия за риболовни аксесоари Fox Rage Box Medium Shallow. Прозрачна средна плитка кутия, в която да запазите вашите примамки и дребни аксесоари, перфектно защитени и организирани.

Кутия за риболовни аксесоари Fox Rage Box Small

12.70 лв.
Кутия за риболовни аксесоари Fox Rage Box Small. Прозрачна малка кутия, в която да запазите вашите примамки и дребни аксесоари, перфектно защитени и организирани.