Начало > кука с ухо

Показване на 9 резултата

Риболовна кука FL Long Shank Baitholder BN

3.20 лв.
Риболовна кука FL Long Shank Baitholder BN. Много остри и здрави куки с ухо, с офсетен дизайн - дълго рамо с две допълнителни контри на него, за по-добро задържане на стръвта.

Риболовна кука FL Octopus Beak

3.20 лв.
Риболовна кука FL Octopus Beak. Много остри и здрави куки с ухо за улов на сом. Цветът е тъмен никел, а острието е лазерно заточено.

Шарански куки FL Carp Hook BN

2.90 лв.
Шарански куки FL Carp Hook BN. Много остри и здрави куки с ухо за шаран и едри риби. Извивката е подходяща както за монтаж на косъм, така също и за директно поставяне на стръвта.

Шарански куки FL Carp Hook Teflon

3.80 лв.
Шарански куки с тефлоново покритие FL Carp Hook Teflon. Много остри и здрави куки с ухо за шаран и едри риби. Здрава и много остра. Извивката е подходяща както за монтаж на косъм, така също и за директно поставяне на стръвта.

Шарански куки FL Classic Boilie BN

2.90 лв.
Шарански куки FL Classic Boilie BN. Много остри и здрави куки с ухо за шаран и едри риби. Извитото им навътре жило ги прави подходящи за употреба над водорасли, едър чакъл или глинесто дъно. Подходящи за шарански монтажи.

Шарански куки FL Classic Boilie Teflon

3.80 лв.
Шарански куки с тефлоново покритие FL Classic Boilie Teflon. Много остри и здрави куки с ухо за шаран и едри риби. Извитото им навътре жило ги прави подходящи за употреба над водорасли, едър чакъл или глинесто дъно. Подходящи за шарански монтажи.

Шарански куки FL Grippen Hook BN

2.90 лв.
Шарански куки FL Grippen Hook BN - имат средна на дължина извита опашка, право и надолу обърнато ухо. Куките с тази извивка са най-добрият избор за риболов във води обрасли с растителност.

Шарански куки FL Grippen Hook Teflon

3.80 лв.
Шарански куки с тефлоново покритие FL Grippen Hook Teflon - имат средна на дължина извита опашка, право и надолу обърнато ухо. Куките с тази извивка са най-добрият избор за риболов във води обрасли с растителност.

Шарански куки FL Krank Hook Teflon

3.80 лв.
Шарански куки с тефлоново покритие FL Krank Hook Teflon. Много остри и здрави куки с ухо за шаран и едри риби. Здрава и много остра. Извивката е подходяща както за монтаж на косъм, така също и за директно поставяне на стръвта.