Начало > колчета за палатка

Показване на 8 резултата

Винтове за застопоряване Fox Platform S Pegs

44.50 лв.
Стоманени винтове за застопоряване на палатка на дървена повърхност.

Колчета за палатака NGT 10 броя с чук в калъф

31.69 лв.
Колчета за палатака NGT 10 броя с чук в калъф. Дизайна им със свределно острие, помага да се забият без усилия дори и в твърда почва.

Колчета за палатка NGT Bivvy Pegs 10 x 20см

16.00 лв.
Колчета за палатка NGT Bivvy Pegs 10 x 8  Bivvy Pegs in Case. Колчета за палатка от стомана за вашето броли или чадър със странична тента.

Колчета за палатка NGT Bivvy Pegs 10 x 30см

Колчета за палатка NGT Bivvy Pegs 10 x 12  Bivvy Pegs in Case. Колчета за палатка от стомана за вашето броли или чадър със странична тента. ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!

Комплект колчета за палатка Baracuda

22.95 лв.
Професионален комплект колчета за палатка с изключително качество. В горния край завършват с пластмасови държачи, но зоната за удар при забиване е метална.

Комплект колчета за палатка Baracuda XL

32.50 лв.
Комплект колчета за палатка Baracuda XL с изключително качество. В горния край завършват с пластмасови държачи, но зоната за удар при забиване е метална. Обща дължина на колчето – 31см, само на металната част - 26см, 10 броя в комплекта.

Комплект колчета за палатка CZ7672

28.00 лв.
Комплект от 10 колчета за палатка Carp Zoom в удобен калъф за транспорт и съхранение. В горния край завършват с пластмасови държачи, но зоната за удар при забиване е метална.

Луминесцентни колчета за палатка Bivvy Pegs Luminous

19.20 лв.
Луминесцентни колчета за палатка Bivvy Pegs Luminous. Комплект от 10 колчета за палатка с луминесцентни глави. В долния си край разполагат с резба, а в горния - с луминесцентна глава за по-лесна видимост през нощта.