Начало > Карабинка с контра

Показване на 1–12 от 17 резултата

Kарабинка с контра Spro Black Diamond Insurance-Snap

1.90 лв.
Риболовна карабинка-клипс изработена от качествен материал с добро антикорозионно покритие.

Карабинка Focus 2020

2.00 лв.
Карабинка Focus 2020 изработена от качествен материал. Контрата на карабинката служи за допълнителна сигурност. Налични различни размери.

Карабинка с контра Daiwa Fast Lock Snap

3.00 лв.
Карабинка с контра Daiwa Fast Lock Snap. Универсални карабинки, които ви позволяват бързо да подменяте изкуствени примамки и различни поводи, без да се налага да превръзвате своята линия.

Карабинка с контра FL W-Snap

3.00 лв.
Карабинка с контра FL W-Snap, предназначена за окачване на воблери, блесни и други примамки. Заключва сигурно, но в същото време поддържа движението на примамката.

Карабинка с контра ForMax Attack Diamond Snap

2.60 лв.
Карабинка с контра ForMax Attack Diamond Snap с форма на "диамант", предназначена за окачване на воблери, блесни и други примамки. Заключва сигурно, но в същото време поддържа движението на примамката.

Карабинка с контра Fox Rage Sure Fit Snaps

11.70 лв.
Карабинка с контра Fox Rage Sure Fit Snaps. Това е карабинка, която заключва сигурно, но в същото време поддържа движението на стръвта.

Карабинка с контра Lucky John Drop Snap LJP5125

3.60 лв.
Карабинка с контра Lucky John Drop Snap LJP5125. Това е карабинка, която заключва сигурно, но в същото време поддържа движението на стръвта. Помага бързо да смените примамката с друга.

Карабинка с контра Lucky John Fastlock Snap

3.20 лв.
Карабинка с контра Lucky John Fastlock Snap. Това е карабинка, която заключва сигурно, но в същото време поддържа движението на стръвта.

Карабинка с контра Lucky John V-Snap

3.30 лв.
Карабинка с контра Lucky John V-Snap. Това е карабинка, която заключва сигурно, но в същото време поддържа движението на стръвта.

Карабинка с контра Noike Lure Snap

3.60 лв.
Карабинка с контра Noike Lure Snap. Универсални карабинки, които ви позволяват бързо да подменяте изкуствени примамки и различни поводи, без да се налага да превръзвате своята линия.

Карабинка с контра Owner All Purpose Snap 4183

4.20 лв.
Универсални карабинки, които ви позволяват бързо да подменяте изкуствени примамки и различни поводи, без да се налага да превръзвате своята линия.

Карабинка с контра Owner Crosslock Snap 5187

7.50 лв.
Универсални карабинки, които ви позволяват бързо да подменяте изкуствени примамки и различни поводи, без да се налага да превръзвате своята линия.