Начало > инлайн метод фидер

Показване на 10 резултата

Комплект за метод фидер Drennan In-Line Flat Method Feeder Large

13.40 лв.
Комплект за метод фидер Drennan In-Line Flat Method Feeder Large, който се състои от хранилка, конектор и фидер форма за перфектно запълване и оформяне на захранката в хранилката.

Комплект за метод фидер Drennan In-Line Flat Method Feeder Small

13.40 лв.
Комплект за метод фидер Drennan In-Line Flat Method Feeder Small, който се състои от хранилка, конектор и фидер форма за перфектно запълване и оформяне на захранката в хранилката.

Метод фидер CZ Fanatic Method Feeder EX-Cast

4.30 лв.5.30 лв.
Метод фидер CZ Fanatic Method Feeder EX-Cast. По-дългата фиксирана тръбичка против заплитане, стабилизира полета на кошницата и тя не се люлее от една страна на друга по време на полета.

Метод фидер CZ Fanatic Method Feeder XL

6.50 лв.8.70 лв.
Дизайнът с плоско дъно прави тези фидери идеални за всякакви ситуации, включително и на места с наклонени терени. Предлага се в различни грамажи - от 80 до 140гр.

Метод фидер Drennan In Line Method Feeder Small

6.20 лв.
Метод фидер Drennan In Line Method Feeder Small - плоският дизайн при основата прави този фидер идеален за всички ситуации.

Метод фидер Eastshark Distance Method Feeder

4.00 лв.
Метод фидер Eastshark Distance Method Feeder. По-дългата фиксирана тръбичка против заплитане, стабилизира полета на кошницата и тя не се люлее от една страна на друга по време на полета.

Метод фидер FL In-Line Dura Flat Method Feeder

3.00 лв.4.50 лв.
Метод фидер FL In-Line Dura Flat Method Feeder. Иновативен модел метод фидер хранилка с безупречна презентация на стръвта на специалната “платформа” върху хранилката.

Метод фидер Guru In-Line Method Feeders

7.45 лв. 6.70 лв.
Метод фидер Guru In-Line Method Feeders. Основната идея при разработката на тези хранилки се състои в това, че когато стръвта се притисне с пресата, да не се заклещи и да се презентира правилно на дъното.

Метод фидер In-Line York Method Pro

3.30 лв.3.70 лв.
Метод фидер In-Line York Method Pro. Иновативен модел метод фидер хранилка с безупречна презентация на стръвта на специалната “платформа” върху хранилката.

Метод фидер Wind Blade Method Feeder

2.20 лв.3.50 лв.
Метод фидер Wind Blade Method Feeder - плоският дизайн при основата прави този фидер идеален за всички ситуации, включително при кастинг риболов от наклонени брегове или малки острови.