Начало > игла за стръв

Показване на 1–12 от 16 резултата

Bait Sting – жило за стръв с двойна контра

3.50 лв.
Bait Sting - "жило" за стръв с двойна контра - просто нанижете стръвта върху този малък аксесоар и монтажът е готов! Може да се използва с царевица, червеи, бойли, пелети и т.н.

CPK Bait Sting жило игла за стръв

3.70 лв.
С помощта на CPK Bait Sting жило/ игла за стръв може да представите почти всяка стръв! Вече няма да ви трябват игли, бургии, вдевачки или специални стопери. Просто нанижете стръвта върху този малък аксесоар и монтажът е готов!

CZ Bait Spike – жило за стръв с двойна контра

3.50 лв.
CZ Bait Spike - "жило" за стръв с двойна контра - просто нанижете стръвта върху този малък аксесоар и монтажът е готов!

FL Bait Sting жило за стръв с двойна контра

2.50 лв.3.50 лв.
FL Bait Sting жило за стръв с двойна контра - просто нанижете стръвта върху този малък аксесоар и монтажът е готов! Може да се използва с царевица, червеи, бойли, пелети и т.н.

ForMax Bait Spike жило за стръв с контра

2.70 лв.
ForMax Bait Spike жило за стръв с контра - просто нанижете стръвта върху този малък аксесоар и монтажът е готов! Може да се използва с царевица, червеи, бойли, пелети и т.н.

Винт за стръв Coonor Bayonets

3.00 лв.3.50 лв.
Винт за стръв Coonor Bayonets. Метален клин, с който лесно ще прикрепите плуващи топчета към монтаж. Вече няма да имате нужда от игла и стопери!

Винт за стръв Korum Meat Screws Clear

4.90 лв.
Винт за стръв Korum Meat Screws Clear. Пластмасов винт с широк отвор, подходящ за по-меки примамки като месо и паста. Перфектно се използва с готови вързани куки за косъм.

Винт за стръв Matrix Boilie Pins

6.40 лв.
Винт за стръв Matrix Boilie Pins. Винт(клин, щифт) за стръв, перфектен за топчета и дъмбели с размер между 6мм и 10мм, просто натиснете или завийте винта.

Винт за стръв Preston Bayonets

5.40 лв.
Винт за стръв Preston Bayonets. Πepфeĸтeн зa тoпчeтa и дъмбeли c paзмep мeждy 6мм и 10мм, пpocтo нaтиcнeтe или зaвийтe нepъждaeмитe Рrеѕtоn Вауоnеtѕ в cтpъвтa и тoй щe бъдe здpaвo зaĸpeпeн нa мяcтoтo cи.

Игла Guru Super Fine Baiting Needle

8.20 лв. 7.79 лв.
Игла Guru Super Fine Baiting Needle. Супер фина игла за протеинови топчета и всякаква друга стръв, която ползвате при монтаж ''на косъм''.

Игла JRC Contact Particle Needle

6.80 лв. 4.00 лв.
Игла JRC Contact Particle Needle, предназначена основно за монтиране на стръв при риболов на шаран на косъм. Моделът е с кръгъл профил и фина контра.

Игла Korum Ti Hair Needle Large

7.80 лв.
Игла Korum Ti Hair Needle Large, предназначена основно за монтиране на стръв при риболов на шаран на косъм. Моделът е с кръгъл профил и фина контра, позволяваща комфортно монтиране на стръв на косъм.