Начало > воблер за распер

Показване на 1–12 от 47 резултата

Воблер Berkley Pulse Racer цвят Blue Flash

13.70 лв.
Воблер Berkley Pulse Racer цвят Blue Flash специално проектиран с мисъл за риболов на распер и е перфектен при риболов в силни течения.

Воблер Berkley Pulse Racer цвят Fegis

13.70 лв.
Воблер Berkley Pulse Racer цвят Fegis специално проектиран с мисъл за риболов на распер и е перфектен при риболов в силни течения.

Воблер Berkley Pulse Racer цвят Firetiger

13.70 лв.
Воблер Berkley Pulse Racer цвят Firetiger специално проектиран с мисъл за риболов на распер и е перфектен при риболов в силни течения.

Воблер Berkley Pulse Racer цвят Frog

13.70 лв.
Воблер Berkley Pulse Racer цвят Frog специално проектиран с мисъл за риболов на распер и е перфектен при риболов в силни течения.

Воблер Berkley Pulse Racer цвят Goldie

13.70 лв.
Воблер Berkley Pulse Racer цвят Goldie специално проектиран с мисъл за риболов на распер и е перфектен при риболов в силни течения.

Воблер Berkley Pulse Racer цвят Pearl White

13.70 лв.
Воблер Berkley Pulse Racer цвят Pearl White специално проектиран с мисъл за риболов на распер и е перфектен при риболов в силни течения.

Воблер Berkley Pulse Racer цвят Perch

13.70 лв.
Воблер Berkley Pulse Racer цвят Perch специално проектиран с мисъл за риболов на распер и е перфектен при риболов в силни течения.

Воблер Berkley Pulse Racer цвят Red Head

13.70 лв.
Воблер Berkley Pulse Racer цвят Red Head специално проектиран с мисъл за риболов на распер и е перфектен при риболов в силни течения.

Воблер Berkley Pulse Vibe цвят Blue Flash

13.70 лв.
Воблер Berkley Pulse Vibe цвят Blue Flash. Много шумен воблер със страхотна способност за далечно замятане, една наистина фантастична примамка за търсене на всички хищни видове.

Воблер CZ Predator-Z Chub цвят CZ1044

4.70 лв.
Воблер CZ Predator-Z Chub цвят CZ1044. Класическа примамка за клен. Плува с леко надигната глава, но при извличането изкушава хищниците с фини поклащания и с насочена глава напред.

Воблер CZ Predator-Z Chub цвят CZ1051

4.70 лв.
Воблер CZ Predator-Z Chub цвят CZ1051 е класическа примамка за клен. Плува с леко надигната глава, но при извличането изкушава хищниците с фини поклащания и с насочена глава напред.

Воблер CZ Predator-Z Chub цвят CZ1068

4.70 лв.
Воблер CZ Predator-Z Chub цвят CZ1068 е класическа примамка за клен. Плува с леко надигната глава, но при извличането изкушава хищниците с фини поклащания и с насочена глава напред.