Начало > Вирбел с клипс за бърза връзка

Показване на 7 резултата

Бърза връзка CPK Quick Change Swivel

4.49 лв.
Бърза връзка CPK Quick Change Swivel. Вирбели тип бърза връзка, с накрайник за бърза смяна на повода съобразен и направен да се използва с противоусукващи конуси и клипсове за олово при шаранджийски монтажи.

Бърза връзка FL

3.50 лв.
Бърза връзка Quick change swivels от FL - позволява много бързо и сигурно да се сменя повода. Оксидацията в черно прави плашещите рибите отблясъци невъзможни.

Бърза връзка FL Quick Change Rolling Swivel

3.50 лв.
Бърза връзка FL Quick Change Rolling Swivel - позволява много бързо и сигурно да се сменя повода. Оксидацията в черно прави плашещите рибите отблясъци невъзможни.

Бърза връзка Gardner Covert C-Lok Swivels

9.50 лв. 8.60 лв.
Бърза връзка Gardner Covert C-Lok Swivels. Вирбели тип бърза връзка, с накрайник за бърза смяна на повода съобразен и направен да се използва с противоусукващи конуси и клипсове за олово при шаранджийски монтажи.

Бърза връзка Select Baits Quick Change Swivels

4.20 лв.
Бърза връзка Select Baits Quick Change Swivels. Вирбели тип бърза връзка, с накрайник за бърза смяна на повода съобразен и направен да се използва с противоусукващи конуси и клипсове за олово при шаранджийски монтажи.

Вирбел бърза връзка Focus 2018

2.90 лв.
Вирбел бърза връзка Focus 2018. Позволява много бързо и сигурно да се сменя повода. Предлагат се в опаковка по 10 броя в различни размери - 8, 10, 12 и 14.

Вирбел с клипс за бърза връзка FL

3.50 лв.
Вирбел с клипс за бърза връзка FL – позволява много бързо и сигурно да се сменя повода. Полезен аксесоар при Мач и Поле риболова.