Начало > блесна за костур

Показване на 1–12 от 49 резултата

Блесна GT Bio Cicada Gold

4.90 лв.
Блесна GT Bio Cicada Gold. Специално проектирана с изместване в центъра на тежестта, което увеличава разстоянието на кастинг с 10% в сравнение с други примамки.

Блесна GT Bio Leech Silver

4.90 лв.
Блесна GT Bio Leech Silver. Подходяща за костур, смадок, распер, щука, бяла риба и други хищници, както и за морски такива.

Блесна GT Bio Super Hyperbola Silver

4.80 лв.
Блесна GT Bio Super Hyperbola Silver. Блесна-клатушка произведена от плътен метал, имитираща перфектни движения, както в течащи така и в спокойни води. Оборудвана с 2 тройни куки.

Блесна ILBA Tondo Gold

2.30 лв.7.70 лв.
Блесна ILBA Tondo Gold. Класическа въртяща блесна с отлично качество. Подходяща за всички видове водене и техники, особено за пъстърва, щука, костур (размери 1-2-3) и за черен бас, сьомга (размери 4-5-5M-5XL).

Блесна ILBA Tondo Siver

2.30 лв.7.70 лв.
Блесна ILBA Tondo Siver. Класическа въртяща блесна с отлично качество. Подходяща за всички видове водене и техники, особено за пъстърва, щука, костур (размери 1-2-3) и за черен бас, сьомга (размери 4-5-5M-5XL).

Блесна Lucky John EOS 8gr цвят 003

7.90 лв.
Блесна Lucky John EOS 8gr цвят 003, която може да се използва на по-дълбоки езера и язовири, но също и на реки с голямо течение, където имаме шанс за атака от распер или дори щука.

Блесна Lucky John EOS 8gr цвят 004

7.90 лв.
Блесна Lucky John EOS 8gr цвят 004, която може да се използва на по-дълбоки езера и язовири, но също и на реки с голямо течение, където имаме шанс за атака от распер или дори щука.

Блесна Lucky John EOS 8gr цвят 005

7.90 лв.
Блесна Lucky John EOS 8gr цвят 005, която може да се използва на по-дълбоки езера и язовири, но също и на реки с голямо течение, където имаме шанс за атака от распер или дори щука.

Блесна Lucky John EOS 8gr цвят 018

7.90 лв.
Блесна Lucky John EOS 8gr цвят 018, която може да се използва на по-дълбоки езера и язовири, но също и на реки с голямо течение, където имаме шанс за атака от распер или дори щука.

Блесна Lucky John EOS 8gr цвят 019

7.90 лв.
Блесна Lucky John EOS 8gr цвят 019, която може да се използва на по-дълбоки езера и язовири, но също и на реки с голямо течение, където имаме шанс за атака от распер или дори щука.

Блесна Mepps Perch Tandem Cooper Red

9.50 лв.
Блесна Mepps Perch Tandem Cooper Red. Въртяща двойна блесна, създадена специално за риболов на костур. Успехът на тази блесна се дължи основно на двете листа - Aglia и Comet.

Блесна Mepps Perch Tandem Gold Green

9.50 лв.
Блесна Mepps Perch Tandem Gold Green. Въртяща двойна блесна, създадена специално за риболов на костур. Успехът на тази блесна се дължи основно на двете листа - Aglia и Comet.