Захранка Sonubaits So Natural Black River Groundbait.
So Natural са първокласна гама захранки без рибно брашно от Sonubaits! Те са създадени, за да покрият тези риболовни сценарии, когато не е необходима захранка с рибно брашно. So Natural съдържа само висококачествени естествени съставки, включително зърнени храни, хляб, бисквити, натрошени семена, минерали и подправки. В гамата има захранки за всякакви водоеми и риби – от естествени езера, риболов в тесни канали до обширни диви водоеми.
So Natural Black River:
Тежък тъмен микс със силни слепващи свойства, което означава, че е перфектна за риболов на фидер на река. Това, че е тежка, ще гарантира, че отива направо на дъното, преди да се разпадне. Това е бавно действащ латентен микс, който е идеален носител за друга стръв като нарязани червеи и кастери към дъното на водоема. Също така може да се добави към други захранки, за да ги направи по-тежки и по-добри за риболов в по-бързо течение или по-дълбоки води.
Подходяща за платика, червеноперка и др.
Mick Vials (England Feeder Team) казва: „So Natural River е една от моите захранки, които винаги имам в микробуса. Харесва ми факта, че мога да я добавя към всяка една друга захранка и да я направя по-тежка, и се слепва по-добре, това означава, че мога да пригодя моята захранка според ситуацията през деня.”
Опаковка от 1кг.
Указания за приготвяне:
- Захранката So Natural Black River е лесна за смесване. Изсипете пакета от 1 кг със захранка в кръгла кофа за захранка, напълнете 1-pint кутия за стръв с вода(0.57 л), изсипете я върху захранката и разбъркайте добре. Оставете да престои 30 минути, през това време водата ще се абсорбира в захранката. За още по-добри резултати и за да премахнете всякакви бучки и да създадете равномерна консистенция, прекарайте захранката през сито и тя е готова за употреба.
- При риболов слънцето и вятърът могат да изсушат малко захранката. За да се преборите с това, можете да покриете смесената захранка с влажна кърпа или ако изсъхне, просто добавете още малко вода и разбъркайте отново.
- Рейтинг на лепливост – 4 от 5.
- Рейтинг на едрина на структурата – 1 от 5.