Глави за кеп всякакви размери. Кордени глави, глави за мач, глави за кепове за тролинг.

Показване на 1–12 от 69 резултата

Глава за кеп 36cm Shimano Aero Pro Landing Net Pan

25.00 лв.
Глава за кеп 36cm Shimano Aero Pro Landing Net Pan, проектирана да предложи страхотна комбинация от практичност и надеждност, като същевременно поддържа високи стандарти за хуманно отношение към рибите.

Глава за кеп 40cm Shimano Aero Pro Landing Net Pan

27.00 лв.
Глава за кеп 40cm Shimano Aero Pro Landing Net Pan, проектирана да предложи страхотна комбинация от практичност и надеждност, като същевременно поддържа високи стандарти за хуманно отношение към рибите.

Глава за кеп 46cm Shimano Aero Pro Landing Net Pan

29.00 лв.
Глава за кеп 46cm Shimano Aero Pro Landing Net Pan, проектирана да предложи страхотна комбинация от практичност и надеждност, като същевременно поддържа високи стандарти за хуманно отношение към рибите.

Глава за кеп 50cm Greys Rubber Spoon Micro Mesh

29.50 лв.
Глава за кеп 50cm Greys Rubber Spoon Micro Mesh с фина гумирана микромрежа, предназначена за мач риболовци. Фината мрежа помага за предотвратяване на повреда на плувката и успокоява рибите, след като бъдат кепнати.

Глава за кеп 50cm Shimano Aero Pro Landing Net Pan

31.00 лв.
Глава за кеп 50cm Shimano Aero Pro Landing Net Pan, проектирана да предложи страхотна комбинация от практичност и надеждност, като същевременно поддържа високи стандарти за хуманно отношение към рибите.

Глава за кеп 54cm Greys Free Flow Specialist Net

35.10 лв.
Глава за кеп 54cm Greys Free Flow Specialist Net с гумирана мрежа с по-едри отвори за по лесно преминаване на водния поток, която е перфектна за риболов на шаран в платени водоеми и всички видове специализирана употреба.

Глава за кеп 55cm Greys Rubber Spoon Dual Mesh

35.20 лв.
Глава за кеп 55cm Greys Rubber Spoon Dual Mesh с гумирана мрежа в два размера. Мрежата е с по-едри отвори отстрани, за да пропуска водния поток, а фината мрежа в основата помага за предотвратяване на повреда на плувката и успокоява рибите, след като бъдат кепнати.

Глава за кеп 56cm Shimano Aero Pro Landing Net Pan

33.00 лв.
Глава за кеп 56cm Shimano Aero Pro Landing Net Pan, проектирана да предложи страхотна комбинация от практичност и надеждност, като същевременно поддържа високи стандарти за хуманно отношение към рибите.

Глава за кеп 60cm Greys Rubber Free Flow Spoon

39.00 лв.
Глава за кеп 60cm Greys Rubber Free Flow Spoon с гумирана мрежа с по-едри отвори за по лесно преминаване на водния поток, която е перфектна за риболов на шаран в платени водоеми и всички видове специализирана употреба.

Глава за кеп 60cm Greys Rubber Spoon Dual Mesh

39.00 лв.
Глава за кеп 60cm Greys Rubber Spoon Dual Mesh с гумирана мрежа в два размера. Мрежата е с по-едри отвори отстрани, за да пропуска водния поток, а фината мрежа в основата помага за предотвратяване на повреда на плувката и успокоява рибите, след като бъдат кепнати.

Глава за кеп 60cm Preston Carp XS Landing Net

44.90 лв.
Глава за кеп 60cm Preston Carp XS Landing Net със здрав трипътник, голяма латексова мрежа и дебела издръжлива алуминиева рамка за кепване на шарани.

Глава за кеп 65cm Greys Rubber Free Flow Spoon

41.00 лв.
Глава за кеп 65cm Greys Rubber Free Flow Spoon с гумирана мрежа с по-едри отвори за по лесно преминаване на водния поток, която е перфектна за риболов на шаран в платени водоеми и всички видове специализирана употреба.