Глави за кеп всякакви размери. Кордени глави, глави за мач, глави за кепове за тролинг.

Показване на 1–12 от 70 резултата

Глава за кеп 36cm Shimano Aero Pro Landing Net Pan

25.00 лв.
Глава за кеп 36cm Shimano Aero Pro Landing Net Pan, проектирана да предложи страхотна комбинация от практичност и надеждност, като същевременно поддържа високи стандарти за хуманно отношение към рибите.

Глава за кеп 40cm Shimano Aero Pro Landing Net Pan

27.00 лв.
Глава за кеп 40cm Shimano Aero Pro Landing Net Pan, проектирана да предложи страхотна комбинация от практичност и надеждност, като същевременно поддържа високи стандарти за хуманно отношение към рибите.

Глава за кеп 46cm Shimano Aero Pro Landing Net Pan

29.00 лв.
Глава за кеп 46cm Shimano Aero Pro Landing Net Pan, проектирана да предложи страхотна комбинация от практичност и надеждност, като същевременно поддържа високи стандарти за хуманно отношение към рибите.

Глава за кеп 50cm Shimano Aero Pro Landing Net Pan

31.00 лв.
Глава за кеп 50cm Shimano Aero Pro Landing Net Pan, проектирана да предложи страхотна комбинация от практичност и надеждност, като същевременно поддържа високи стандарти за хуманно отношение към рибите.

Глава за кеп 56cm Shimano Aero Pro Landing Net Pan

33.00 лв.
Глава за кеп 56cm Shimano Aero Pro Landing Net Pan, проектирана да предложи страхотна комбинация от практичност и надеждност, като същевременно поддържа високи стандарти за хуманно отношение към рибите.

Глава за кеп Drennan Matchpro

39.10 лв.
Главите за кеп Matchpro на DRENNAN се предлагат в три размера (16, 18 и 20-инчови) и разполагат с плътна метална основа на захващането.

Глава за кеп Filstar Blue Mono net head

23.80 лв.26.52 лв.
Глава за кеп Filstar Blue Mono net head. Кордена глава за кеп в синьо. В основата си главата е облицована с EVA покритие.

Глава за кеп Filstar Competition

20.50 лв. 17.43 лв.
Глава за кеп Filstar Competition с алуминиева рамка и мрежа от мек полиестер с различна едрина на плетката за двата размера.

Глава за кеп Filstar Floating Protector Mono Net

23.80 лв.25.93 лв.
Глава за кеп Filstar Floating Protector Mono Net окомплектована с кордена мрежа, плаваща ивица (тип буй) по протежение на рамката на главата и гумирано лого Filstar.

Глава за кеп Filstar Floating Protector Net

20.40 лв.22.53 лв.
Глава за кеп Filstar Floating Protector Net окомплектована с anti-hook мрежа, плаваща ивица (тип буй) по протежение на рамката на главата и гумирано лого Filstar.

Глава за кеп FilStar Lite Net

17.00 лв.19.04 лв.
Главата за кеп FilStar Lite Net сe отличава с водоотблъскваща мрежа - Water repellent - и гумирано лого Filstar.